USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Байден продовжить обмеження на в'їзд до США з Європи, які скасував Трамп

19 Січня 2021 11:35
Чинний президент США Дональд Трамп, який залишає посаду 20 січня, підписав указ, яким з 26 січня скасовуються запроваджені у зв’язку з пандемією обмеження на в’їзд в США з країн Шенгенської зони, Британії, Ірландії та Бразилії.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Reuters.

Незабаром після того, як розпорядження Трампа було оприлюднено, прессекретар обраного президента Джо Байдена Джен Псакі написала в Twitter, що «за порадою нашої медичної групи адміністрація не має наміру скасовувати ці обмеження з 26 січня».

Вона додала, що «із загостренням пандемії та появою більш заразних варіантів вірусу у всьому світі зараз не час скасовувати обмеження на міжнародні поїздки».

Наказ Трампа скасовує обмеження того дня, коли почнуть діяти нові вимоги до тестування на COVID-19 для всіх іноземних відвідувачів. Трамп залишає посаду президента США в середу.

Минулого тижня глава Центру з контролю і профілактики захворювань підписав наказ, що вимагає від майже всіх авіапасажирів показати негативний тест на коронавірус або підтвердження одужання від COVID-19 для в’їзду до Сполучених Штатів починаючи з 26 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus