USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Бердянськ і Арабатська Стрілка онлайн: на відомих курортах з'явилися поворотні веб-камери

18 Жовтня 2021 16:08
Популярні приазовські курорти Бердянськ і Арабатська Стрілка поповнилися веб-камерами нового формату – з можливістю зміни ракурсу і масштабу зйомки. Вони встановлені з метою залучення туристів і дозволяють побачити найвідоміші місця і мальовничі панорами курортів онлайн, пише Espreso.TV.

Нові трансляції запущені медіа-проєктом «Кирилівка.Укр», відомим рядом ініціатив із просування курортів азовського узбережжя, і доступні до перегляду на сайтах туристичного проєкту «Бердянськ» та НМП «Арабатська Стрілка».

Поворотні камери встановлені в рамках кампанії із підготовки курортів до сезону 2022, яка, з урахуванням провального минулого сезону і можливої майбутньої кризи у вітчизняному пляжному туризмі, розгорнулася заздалегідь. За допомогою сучасних засобів презентації вирішили показати туристичну привабливість Бердянська та Арабатської Стрілки, а разом з тим і підкреслити їх потенціал не тільки в якості пляжних курортів, але і як красивих приморських локацій, орієнтованих на культурний туризм.

Для цього нове обладнання закріпили на найвищих точках Бердянська та Арабатської коси, що дозволяє камерам під час повороту не тільки фокусуватися на різних об’єктах, а й отримувати максимально широку зону охоплення трансляції.

Такі технічні характеристики нових камер дають можливість в рамках однієї трансляції представити цілий ряд найкрасивіших панорам і цікавих для туристів місць.

Так, поворотна веб-камера в Бердянську, змонтована в мікрорайоні АЗМОЛ, здійснює трансляцію з 25 різних точок. Зокрема, в її об’єктив потрапляє Бердянська затока, якою особливо приємно милуватися на заході, морський торгівельний порт, який можна розглянути досить докладно завдяки 25-кратному зуму, колесо огляду, розташоване на Приморській площі, інсталяція «Я люблю АЗМОЛ» і панорама міських районів із багатоповерховою забудовою і приватним сектором. Також камера охоплює Ботієвську ВЕС з її величезними білими вітряками, які видніються на горизонті.

Веб-камера на Арабатській Стрілці відкриває вид на азовське узбережжя з 40-метрової висоти і з 32-х різних точок. Під час відеомовлення можна побачити панораму Генічеська і початку Арабатки, розглянути пляжі на косі, територію Генічеського морського порту, частину акваторії затоки Сиваш, старий залізний міст – одну з місцевих визначних пам’яток, а також нові автомобільні мости через протоку, які ведуть на косу, і багато іншого.

Таким чином, автори проєкту нових поворотних веб-камер постаралися зробити акцент не стільки на популярних місцях відпочинку на курортах, скільки на цікавих і красивих локаціях, які можна відвідувати в будь-який час року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людина Показати IP 18 Жовтня 2021 21:13
Скоро фіг на пляжі полежиш, з тими камерами подуріли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus