USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Без попереднього медогляду і з тестом на коронавірус: особливості осіннього призову на Волині

2 Жовтня 2020 19:08
Під час осіннього призову 2020 на строкову службу мають відправитись 475 волинян.

Про особливості призову в умовах пандемії коронавірусу у програмі «Сьогодні. Головне» на Суспільному Волині розповів заступник обласного комісара Юрій Кучер.

На відміну від весняного, який відбувся через карантин аж влітку, осінній призов стартував вчасно – 1 жовтня. Триватиме він 3 місяці.

В усіх призовних комісіях діятимуть карантинні правила, – розповів Юрій Кучер. Так, юнаки обов’язково мають бути у масках та рукавицях. З собою потрібно мати готовий результат ІФА-тесту на коронавірус.

Щоб зменшити ризики і скупчення призовників, військові вирішили скасувати попередній контрольний медогляд юнаків. «Зазвичай перед відряджанням у війська цей медогляд проходили заздалегідь, щоб визначити ступінь придатності юнака. Цього року його не буде. Лише безпосередньо перед відправкою у війська», – розповів заступник обласного комісара.
Повістки на проходження строкової служби юнаки на Волині почали отримувати минулого місяця. Юрій Кучер розповів, що під час літнього призову було заведено 14 кримінальних справ на волинян, які ухилялися від служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Як Показати IP 2 Жовтня 2020 19:20
Як це без медогляду? А звідки знатимуть придатний чи ні? І на чиї гроші має бути тест на короновірус, адже і плр і на антитіла коштує недешево? Що це за фігня така((
скептик Показати IP 2 Жовтня 2020 19:23
стрибки з парашютом: Готов? Готов. Пошел. Готов ? Не готов ? Пошел
а на Показати IP 2 Жовтня 2020 20:24
Фото солдати то її країни яку ви називаєте окупантом. Вчить трохи матчасть
Мама Показати IP 2 Жовтня 2020 21:06
Чекаємо на облави.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus