USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни ухиляються від осіннього призову

1 Листопада 2015 10:40
Завдання військкоматів Волині щодо організації осіннього призову - 308 осіб повинні виконати свій громадянський обов’язок. Одначе більше 3 тисяч осіб узагалі не з’явилося для проходження військово-лікарської комісії.

Про це йшлося під час засідання ради оборони у стінах Волинської ОДА, - повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Найбільше тих, хто ухиляється від осіннього призову – у Ковелі та Ковельському районі, обласному центрі та Луцькому районі, а також у Камінь-Каширському краї. Тоді як на Маневиччині впоралися із поставленим завданням.

Військовий комісар облвійськкомату Роман Кулик вкотре підтвердив інформацію, що призовників не спрямовують у зону бойових дій, лише – у військово-навчальні центри та військові частини.

Окрім того, наголосив військовий комісар області, всі новостворені районні військові комісаріати працюють. Щоправда, в окремих ще тривають ремонтні роботи. Відтак п’ять – на завершальному етапі. Із іваничівською структурою є певні проблеми. До 10 листопада всі роботи хочуть завершити.

Вперше під час засідання ради оборони говорили про заходи територіальної оборони, проведені цьогоріч та заплановані на 2016 рік.

- Волинь уперше з восьми областей самостійно провела навчальні заняття загонів оборони, – повідомив начальник відділу оперативної і територіальної оборони облвійськкомату Ігор Шепелєв. – Попередньо заплановано у наступному році провести командно-штабне навчання та навчання загонів рот охорони та загонів оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Олег Показати IP 1 Листопада 2015 11:05
Да пішли ви на х..... зі своїм призовом! Створіть нарешті контрактну армію або здайтесь путіну!
військомат Показати IP 1 Листопада 2015 11:06
Гунчик з Камінь-Каширська - все зрозуміло...:)
Анонім Показати IP 1 Листопада 2015 11:22
А тепер хай ідуть синки всіх градоначальників, а потім ми.
знесидений зневірою Показати IP 1 Листопада 2015 13:38
Який "громадянський обов"язок"? - Правильно хлопці роблять. Немає чого туди потикатися. Все згідно Конституції України: хто не з"явився, той захистив своє громадянське право на свободу, гідність, честь, здоров"я і життя. І ср,,ати на вас, шл..х державно-кабінетних! Від голови села і до свинюшешна - відправляйте своїх синків туди!
Призовник із народу Показати IP 1 Листопада 2015 14:41
Шкода, що нову поліцію рекламують до недосяжних висот, а про армію майже не думають !!! В цьому і " зарита " собака. Дії на сході похоже нічому не навчили ????? Син Сталіна ,королеви Англії та інших знаних осіб світу служили в армії, а син Порошенка - Депутат Верховної Ради, інші синки української " еліти " тоже ложили на службу в армії , а народ що - хуже ... Берем з вас приклад !
Анонім до Призовник із народу Показати IP 1 Листопада 2015 16:07
Підримую стопроцентно пора,гайда синки керовников, ліпутатов, олігархів і їм подібних родину защищать, награблене в нас дурного наріду захищати.Нас більше простолюду і не підемо більше за вас помирати
Україна Показати IP 1 Листопада 2015 15:03
Сини олігархів гідні бути тільки народними депутатами і в Адміністрації Президента, Міністрами і т.д. В Армії і в АТО вони тільки на папері ...
Степан Показати IP 1 Листопада 2015 16:43
Хто не годує свою армію-буде годувати чужу. Незаперечна догма. Майдан №1 привів до влади Ющенко, який остаточно розвалив армію. Майдан №2 привів до влади Порошенко і Ко. Наслідки-Крим, Новоросія. А після "Майдану №3"??? Всі до "героїчних" армейських рядів
Анонім Показати IP 1 Листопада 2015 19:08
завдання 308,а скільки підлягають призову ніхто не каже,а це у віці 20-27років десятки тисяч призовників,помножте всередньому на 500долярів і побачите масштаб корупціі в одній області,а в межах держави???Кулик і Ко...,районні військові комісари,лікарі на "призові" кладуть до своіх кишень хороші бабелики,в той час, коли в краіні війна...
учасник АТО до Анонім Показати IP 1 Листопада 2015 21:32
Нехай своїх синів та родичів, які підлягають призову на плацу вишикують, то може як раз і завдання виконають. Агов військомат обласний -З себе розпочніть , то дивись і люди почнуть поважати, чи тільки статуси УБД собі першим понадавали
Анонім Показати IP 1 Листопада 2015 23:33
"вони як герої" та зустріч "на колінах" вже не проходить,придумайте щось нове...з АТО та в депутати ,теж -ЗАСЬ,бо люди прозріли.
ОЛЕГ Показати IP 2 Листопада 2015 07:54
краще 2 роки відседіти чим 1 рік прослужити!!!!!
олег Показати IP 2 Листопада 2015 08:02
краще 2 роки відседіти як 1 рік прослужити!!! як казав один засуджений попав під 3 мобілізацію зробив гоп-стоп отриав 3 роки в сізо пробув 6 місяців на зоні-1 рік потім удо а тепер ніякі мобілізації несташні! хай депутати з синочками служать та дітки чиновників!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus