USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Без тебе не було би нас»: луцький рокер презентував кліп на пісню «Мама»

3 Червня 2022 22:03
Рок-виконавець з Луцька Валентин Мушинський, який раніше виступав у складі рок-гурту One light inside як фронтмен, представив відеороботу на пісню «Мама». Нині співак взяв сценічний псевдонім Olivan.

На початку травня 29-річний співак випустив кліп на композицію «Маріам», яка присвячена війні в Україні. А вже через місяць з’явилася чергова його робота – трек та кліп «Мама».

«Цей рік змінив нас, забрав багато життів та залишив слід у серці кожного українця. Багато сімей вже не об’єднаються, багато дітей ніколи більше не зможуть обійняти маму. Багато слів так і залишаться несказаними.

Сьогодні – сотий день повномасштабного вторгнення. День, коли ми дякуємо українцям, які боронять країну зі зброєю в руках. Дякуємо за кожен новий день та можливість жити у максимально можливій для нас безпеці. «Мама» – це ще одне нагадування на сьогодні: подякувати людині, яка подарувала це життя», – пише співак.

Відзначимо, що, як і перший кліп, ця відеоробота також була відзнята у чорно-білих тонах. Відео побудоване на кадрах розмови дітей зі своїми матусями, які сидять одне навпроти одного. Діти звертаються до мами словами пісні.
Нагадаємо, Валентин Мушинський брав участь у популярному шоу «Співають всі». Він пройшов у фінал, але не зумів вибороти головний приз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus