USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Безпритульним тваринам у Луцьку допомагали на фотоквесті

14 Лютого 2013 11:30
Благодійний фотоквест у підтримку безпритульних тварин відбувся 10-ого лютого.

Молоді луцькі фотографи зібралися з метою підтримати безпритульних тварин у місті. Акція мала 2 етапи, першим з яких був фотоквест. Він зібрав аж 17 команд з різних шкіл, а одна команда включала дорослих.

Так, учасники фотоквесту отримали завдання пофотографувати різні композиції з тваринами на запропоновані теми та назвати фотографії. Під час «фотосесій» тварин ще й годували. Також вітались благодійні внески, які потім передали до притулку.

Роботи конкурсу «Бездомні тварини чужими бути не можуть» оцінювали луцькі фотографи Павло Луцака і Максим Томащук, які визначили переможців фотоквесту.

Результати другого етапу фотоквесту будуть лише 16-ого лютого. Організатори зазначають, що незважаючи на те, хто стане переможцем, вони переконані, що кожен учасник отримав багато позитивних емоцій, спогадів та нових умінь: «Найголовніше - брати наші менші хоча б на один день у році стали центром уваги людей, любов і вірність, які вони проносять через усе своє життя. Не залишайтеся байдужими до чотирилапих друзів!»





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
зaгрeб Показати IP 14 Лютого 2013 12:37
Сейчас нарисуетса Даунбас с насточиво извращенной мислю о том как нужно резать котов и душить собак.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus