USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Бездомний Бім знайшов свою родину

6 Грудня 2017 16:42
Бездомний собака Бім із вулиці Лесі Українки в Луцьку знайшов нову сім’ю. Власники кажуть, що цей пес дуже схожий на їхнього, який втік кілька років тому.

Нагадаємо, собаку на ім’я Бім, який став своєрідним «символом» вулиці Лесі Українки у Луцьку забрали до притулку для тварин – КП «Ласка», мовляв, він гавкав на п’яних людей. Далі лучани запустили акцію «Врятуй Біма» й за короткий термін двоє охочих зголосилися взяти до себе собаку.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директорка КП «Ласка» Дана Новарчук розповіла, що вже сьогодні, 6 грудня Біма завезли до нових власників.

«До нас передзвонили люди й сказали, що побачили фото Біма, й він дуже схожий на того, який був у них раніше, але втік, «почувши собачку». Нам повідомили, що Біма хочуть взяти до себе в домівку, навіть, якщо це і не точно той пес, що тікав, бо для дітей це буде потіха. Ми сьогодні їм завезли песика. Дуже тішить те, що люди мають намір його тримати не на прив’язі. Його дуже тепло прийняли в новій родині. Ще нам показали фото пса, який втік 4 роки тому – дуже схожий на нашого Біма. Також я дала рекомендації тримати пса не менше двох тижнів вдома, адже період адаптації триває від 2 днів до 2 місяців, щоб він не перестрибнув їхній двометровий паркан, адже собаки можуть стрибати на висототу 3 і більше метрів», - розповіла Дана Новарчук.

Тепер Бім мешкає у селі 5 кілометрів від Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 6 Грудня 2017 17:56
Плямисті собакевичі дуже вірні. Будьте друзяками.:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus