USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Луцькою міськрадою вимагають відставки керівників КП «Ласка»

5 Травня 2017 12:07
Близько 20 волонтерів та зоозахисників зібралися біля Луцької міської ради на знак протесту проти знущань над тваринами на КП «Ласка». Також люди вимагають відставки директора підприємства Дани Новарчук та усього керівного складу.

Як розказують люди, незважаючи на те, що підприємство комунальне і вхід туди має бути вільний, їх не пропускають на територію, аби вони оглянули, у яких умовах наразі отримують тварин. Також пікетувальники зауважують, аби потрапити на КП, їх змушують проходити «якісь сумнівні тести на адекватність».
Окрім того, одна із волонтерів розповіла, що зоозахисникам та їх сім’ям погрожують невідомі.

Тож пікетувальники вимагають, щоб відповідні служби перевірили умови утримання тварин на КП «Ласка» та стан їхнього здоров’я. Окрім того, вони хочуть, аби перевірили, як керівництво підприємства розподіляє отримані гроші та доцільність їх використання.
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на КП "Ласка" в морозильних камерах замість харчів - трупи тварин. Нещодавно депутат Олександр Кравченко у своєму запиті звернув увагу на діяльність КП «Ласка». Він пояснив: лучани підготували петицію «Заборонити КП «Ласка» привозити безпритульних собак з інших міст», яка набрала необхідну кількість голосів. Проте жодної перевірки діяльності комунального підприємства контролюючі органи не провели, а відповідь по суті петиції надала сама керівник підприємства Дана Новарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ВАСЯ Показати IP 5 Травня 2017 12:43
дана теж зразу була волонтером. Так що всі вони однакові заказуха.
111 до ВАСЯ Показати IP 5 Травня 2017 16:59
Теперішня Дана - то вже не та Богдана Новарчук, яка була коли ще не було ні притулку, ні громадської організації. Хоча і тоді вона чудила, ішла по костях до бабла. Вона вміє дуже гарно придавити на жалість, розказати казок-небилиць, яка то вона бідна-нещасна, тратить всі свої гроші на тваринок і помагає бідним. А ще, якщо людина викладає якісь факти, їй неприємні, вміє звести наклеп, оббрехати, погрози пописати. Їй там пофік на тих тварин. Гроші!!! От що треба!!! Крепко держиться за те кріселко, хоть і розказує, яка то невдячна справа!
Людина Показати IP 5 Травня 2017 13:17
Правильно! За грати! Розкрадала роками гроші
просто я Показати IP 5 Травня 2017 14:19
Як уже набридло те окозамилювання ... шановні активісти ви краще поцікавтеся скільки людей пройшло за останні 2 роки через реанімацію міської лікарні з діагнозом "отруєння невідомою речовиною" і чому нема ЖОДНОГО провадження по цих справах ? І скільки молодих людей померло "просто хворів і помер ,а ви не знали що він хворий"
Луцьк до просто я Показати IP 5 Травня 2017 16:46
"В огороді бузина - а в Києві бабка"...... до чого це тут? Ще можна понаписувати купу проблем в місті і в області... То що тепер? Це питання з притулком не треба піднімати? Хай далі директорка їздить у Турцію "у відрядження" і купує 3-кімнатні квартири? Чи ви не в темі питання, а просто ляпнули щоб ляпнути за окозамилювання? Чи якраз саме ви ним і займаєтеся? Організуйте свій мітинг, якщо проблема така широка - і там озвучуйте свої скарги....
Лучанин Показати IP 5 Травня 2017 14:32
Звичайно заказуха.Там крутяться великі гроші,які можна привласнити мотивуючи закупкою необхідних харчів для бідних тварин.А чому собі не вкрасти якусь копійчину.Тим більше нема ніякої фінансової звітності.Хлібне місце,хтось на нього зазіхнувся.Думаєте переживають за собак?Переживають за себе.Недарма кажуть собаче життя. І в нашій країні в українських собак нема ніякої перспективи.
Ната до Лучанин Показати IP 5 Травня 2017 16:52
Ну так, досі це було хлібне місце. Та мадама, Новарчук, яку сьогодні просили звільнити, в серпні 2016 року купила собі 3-кімнатну квартиру. А за які шиши - пояснити не може, бреше і викручується, пише всякі гадості і погрози людям. А ще в 2015 році катнула до коханця в турцію, типу в службове відрядження. А ще на підприємстві числиться 19 людей, частина зх яких - мертві душі, яким начисляється з/п, а грошики в карман. А ще недавно попалили в притулку мертвих собак за 1,5 метра від вольєрів з живими. Зачистили тероторію, поховали так докази. і т.д., і т.п. Не знаєте - не пишіть дурниць. Не покривайте злочинницю, брехуху і крадійку.
Анонім Показати IP 5 Травня 2017 16:06
не всі такі меркантильні та бездушні, ці люди турбуються про життя та здоров'я тварин, які масово гинуть в притулку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus