USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Безкомпромісна боротьба: луцькі журналісти зіграли в баскетбол з міською радою. Фоторепортаж

3 Жовтня 2020 14:26
В обласному центрі Волині в рамках баскетбольного турніру пам‘яті Олексія Веремійчика товариську гру між собою зіграли луцькі журналісти та представники міської ради. Боротьба вийшла безкомпромісна, тож матч завершився з рахунком, ніби на замовлення для журналістських матеріалів – 35:35. Як то кажуть: перемогла дружба.

Однак на початку зустрічі журналісти відразу ж заволоділи перевагою – 6:0. Втім, невдовзі представники міськради трішки очуняли та скоротили відставання.

На велику перерву команди пішли за не дуже великої переваги журналістів. Однак в третій чверті медійники активізувалися.

Напруженості матчу могли позаздрити навіть професійні команди, адже кожен хотів виграти та до останнього боровся за м‘яч на майданичку.

Проте третя чверть була повністю за журналістами. Перед фінальною детосятихвилинкою вони мали перевагу +11 очок, однак зарано повірили в перемогу. Бо в четвертій чверті представники міської ради зібралися та навіть зуміли вийти вперед, але журналісти, в яких просто не пішли кидки в фінальній чверті, зуміли зрівняти рахунок, а на більше просто не вистачило часу.
Тож гру можна підсумувати штампом – перемогла дружба – 35:35.

У журналістів найкращим на полі був Микола Мартинюк, у представників міської ради – Дмитро Піддубний.

Тим часом Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує переглянути фоторепортаж з матчу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
доречний коментар Показати IP 3 Жовтня 2020 14:34
прикольна,хайпова
Ігор Показати IP 3 Жовтня 2020 16:19
Дмитро Піддубний є працівником фонду " тільки разом" , чому його записали в команду міської ради? Яке він має до неї відношення?
Нема слів Показати IP 3 Жовтня 2020 18:06
Калікатура !
123 Показати IP 3 Жовтня 2020 21:51
Схуднути б їм...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus