USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Безпечна онлайн-торгівля запчастинами разом з Avto.pro*

4 Березня 2021 16:15
Автолюбителі та продавці все частіше звертаються до онлайн-платформ, коли потрібно купити або продати запчастини. Каталог запчастин Автопро щомісяця відвідує понад 3 млн користувачів. І число відвідувачів систематично збільшується. Проте всі учасники онлайн-торгівлі бояться натрапити на недобросовісних покупців або продавців, через яких можна втратити свої гроші та час. Як Avto.pro вирішує проблеми, пов’язані з безпекою угод?

Проблеми покупців та продавців

При несправності авто у більшості водіїв виникає потреба придбати запчастини для ремонту. Якщо купувати деталі на ринках або в магазинах, то можуть виникнути труднощі під час підбору аналогів. Також доводиться витрачати час на пошуки деталей за найвигіднішою ціною.

Звичний формат торгівлі досить проблематичний і для продавців. Адже продаж автотоварів вимагає колосальних зусиль і вкладання грошей в оренду приміщення, виплату заробітної плати працівникам, а також у рекламу.

З маркетплейсом Avto.pro таких проблем немає. У цьому цифровому просторі один з одним можуть працювати десятки тисяч продавців і покупців. Питання, які стосуються збереження грошей та пошуку нових клієнтів допомагає вирішити опція Безпечної угоди.
Що приваблює покупців

Замовлення приходить швидко, адже продавець відправляє посилку відразу після отримання передоплати. Користуючись можливостями Безпечної угоди, покупець може розраховувати на:

- Повернення передоплати, якщо деталі не доставлені або пошкоджені;

- Сплату повної вартості тільки після огляду замовлення на Новій пошті.

Захист та безпека покупців гарантується Avto.pro, але для цього спілкування й оплата мають відбуватись виключно на сайті. Під час пошуку запчастин звертайте увагу на символ безпеки. Якщо ви вибрали запчастину, а такого символу у продавця немає, то поцікавтеся, чи можна купити деталь за Безпечною угодою.

У чому інтерес продавців

Співпраця з Avto.pro дозволяє без зусиль отримати великий потік лояльних клієнтів. Достатньо зареєструватися і додати деталі в каталог. Безпечна угода гарантує, що покупець забирає замовлення або внесена передоплата компенсує витрати на відправлення і повернення товару.

Символ безпеки виділяє продавця серед конкурентів, що добре впливає на продажі. Гроші можна з легкістю вивести на особистий рахунок через LiqPay. Кошти зберігаються в доларах, що знижує залежність продавців від коливань курсу валюти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus