USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Біля луцького нічного клубу неповнолітній побив хлопця: у потерпілого – перелом ключиці

15 Серпня 2020 13:28
В обласному центрі Волині поблизу нічного клубу «XXI століття» побилися хлопці. Неповнолітній, який зламав потерпілому ключицю, відбувся умовним покаранням на рік.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 2 грудня 2018 року близько 21 години 40 хвилин неповнолітній обвинувачений знаходився на прилеглій території нічного клубу «XXI століття», що на проспекті Молоді.

Під час словесного конфлікту з потерпілим неповнолітній наніс йому один удар в потилицю, після чого, обхвативши обома руками за тулуб, перекинув через себе, внаслідок чого останній впав на землю. Обвинувачений цим не обмежився, вдаривши потерпілого ногою по спині.

Таким чином, обвинувачений спричинив потерпілому тілесне ушкодження у вигляді закритого косого перелому лівої ключиці.

Версії подій обвинуваченого та потерпілого кардинально відрізнялися. Неповнолітній не визнав свою вину, розповівши, що приїхав до клубу, оскільки його знайомого ображали старші хлопці. Ствердив, що не наносив удари потерпілому, а лише перекинув через плече.

Натомість потерпілий сказав, що вони відпочивали у клубі разом зі знайомими, де у нього виник конфлікт з незнайомим хлопцем. Згодом, коли вони вийшли з клубу, цей же хлопець сказав, що з ними розберуться. А потім відчув удари. На наступний день він пішов у лікарню, де виявили перелом. Наголосив, що обвинувачений просив у нього забрати з поліції заяву, однак не вибачався та не повертав кошти за операцію.

Тож суд взяв до уваги показання потерпілого, вважаючи, що обвинувачений просто хотів уникнути кримінальної відповідальності. До того ж, слова потерпілого підтверджуються доказами.

Неповнолітньому обвинуваченому призначили покарання у виді позбавлення волі на рік, змінивши його на умовне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus