USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля вокзалу в центрі Парижа спалахнула масштабна пожежа

28 Лютого 2020 22:52
Поблизу Ліонського вокзалу в центрі Парижа у п’ятницю, 28 лютого, сталась масштабна пожежа, повідомила місцева поліція. «Уникайте цього району дозвольте екстреним службам втручатися», – йдеться у повідомленні правоохоронців у Twitter. Згодом вогонь був взятий під контроль і погашений, пише DW.

Співробітники поліції провели евакуацію людей з території вокзалу. Залізнична компанія SCNF повідомила, що з підземної ділянки вокзалу також була проведена евакуація. Рух поїздів був сильно порушений.
Як повідомила поліція, пожежі передували сутички поблизу вокзалу. Зіткнення стались між відвідувачами концерту музиканта з ДР Конго Фаллі Іпупи, який вважається лояльним до керівництва цієї країни, та конголезцями, що підтримують опозицію.

Правоохоронці були змушені втрутитися, щоб зупинити протестувальників, які підпалювали сміттєві баки та скутери поблизу вокзалу. Загалом постраждало близько 30 скутерів. Поліція заявила про «неприпустиме насильство з боку людей, які порушили заборону протестувати в кулуарах концерту». На відео також видно, як мітингарі встановлюють на дорозі барикади, щоб не дати пожежникам дістатись на місце пожежі. Під час сутичок поліція затримала 23 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus