USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Білл Гейтс інвестує $2 мільярди у порятунок клімату

15 Лютого 2021 08:44
Засновник Microsoft Білл Гейтс у найближчі п’ять років інвестує два мільярди доларів у проекти з боротьби зі зміною клімату.

Про це мільярдер заявив в інтерв’ю німецькому виданню Handelsblatt, передає Кореспондент.

На думку Гейтса, світова промисловість не повинна відмовлятися від атомної енергії, оскільки її альтернативних джерел, таких як сонце і вітер, не вистачить для того, щоб задовольнити глобальну потребу в електриці. При цьому Гейтс покладає великі надії на технологію з фільтрації вуглекислого газу з атмосфери.

У розмові про глобальне потепління Гейтс порівняв клімат з переповненою ванною.

«Навіть якщо ми закриємо кран настільки, що вода буде з нього тільки капати, в один прекрасний момент ванна виявиться переповненою», – сказав він.

Нагадаємо, Гейтс ще в 2015 році заявив про ймовірність нової пандемії, спровокованої респіраторним вірусом, на зразок коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олег Показати IP 15 Лютого 2021 15:22
А українські мільярдери 12 млрд на його забруднення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus