USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Білл Гейтс залишає раду директорів Microsoft

14 Березня 2020 20:14
Співзасновник Microsoft Білл Гейтс вийшов із ради директорів корпорації.

Про це йдеться в заяві, опублікованій 13 березня, передає Кореспондент.

Як наголошується в документі компанії, Гейтс зробив це, «щоб більше часу приділяти благодійності, в тому числі у сфері світової охорони здоров’я, розвитку, освіти, а також у протидії зміні клімату, в чому він усе більше бере участь».

При цьому підкреслюється, що Гейтс залишиться радником із технічних питань генерального директора Microsoft та інших її керівників.

На сьогодні главою компанії є Сатья Наделла.

У Microsoft нагадали, що із червня 2008 року Гейтс скоротив участь у роботі компанії, щоб приділяти більше часу благодійному фонду.

Тепер у раді директорів Microsoft залишаються 12 осіб.

Гейтс також повідомив у LinkedIn, що вирішив вийти з ради директорів інвестиційного фонду Berkshire Hathaway Воррена Баффета.

Microsoft була заснована в 1975 році Гейтсом і Полом Алленом. Корпорація є одним із найбільших виробників програмного забезпечення. Її штаб-квартира розташована в американському місті Редмонд (штат Вашингтон).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus