USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Білорус під час пробіжок «малює» маршрути на підтримку українців. Фото

13 Квітня 2022 05:10
У Мінську білорус під час пробіжок підтримує українців, які борються з російським окупантом.

Чоловік «вимальовує» протягом бігу неймовірні маршрути. Він уже «зобразив» напис «Ой, у лузі червона калина», український тризуб і російського воєнного корабля, який іде у відомому напрямку.

Такі дії білоруса вже охрестили «пробіжками солідарності з Україною».

Фото маршрутів із Мінська опублікувало опозиційне видання «Наша ніва».
Нагадаємо, легендарний британський рок-гурт Pink Floyd випустив нову композицію, яку записано на підтримку українського народу.

В композиції лунає вокал Андрія Хливнюка. Соліст гурту «Бумбокс» на Софіївській площі співає «Ой, у лузі червона калина», а учасники Pink Floyd супроводжують його спів інструментальною музикою.

Читати ще: Вокаліст Pink Floyd розповів, як створювалася пісня Hey Hey Rise Up!

Як ми писали, «Русскій воєнний корабль, іді..!» – відповідь українських прикордонників, захисників острова Зміїний, російському кораблю на пропозицію здатися в полон у день вторгнення Росії на територію суверенної України 24 лютого 2022 року.

Читати ще: «Русскій воєнний корабль, іді..!» У Луцьку вперше в умовах воєнного стану ввели в обіг поштову марку. Фото

Ця фраза стала символом незламності духу українського воїна, рішучості та непохитності народу України в боротьбі за свою землю та одвічні людські цінності, лейтмотивом українського спротиву та єднання проти навали варварства, дикості та жорстокості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus