USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Білоруські військові після удару авіацією РФ пішли до кордону з Україною, – Арестович

11 Березня 2022 17:14
Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що після свідомої провокації з боку РФ, яка завдала авіадуадарів по території Білорусі, війська РБ пішли до українського кордону.

Про це він сказав у відеозверненні до білорусів 11 березня, передає ТСН.

«Під візит Лукашенка в 14:00 російські літаки удари по території Рівненщини, зробили петлю і завдали авіаудару по території Білорусі. Після чого білоруські солдати радісно колонами пішли в сторону білоруського кордону. У нас є звернення міністра оборони України Олексія Резнікова і я можу повідомити другий раз про те, що говорили давно», – повідомив керівник радника ОП.

Арестович наголосив, що українська арміє не збирається воювати з білорусами. Він звернувся до громадян РБ з проханням не піддаватися провокаціям з боку Росії і не дозволити втягнути себе у війну.

«Ви не повинні дозволити втягнути себе в цю авантюру, яку росіяни провокують свідомо, і тепер вже не тільки з використанням вашої військової інфраструктури, аеродромів на вашій території. Тут уже пряма провокація: удар по українському кордону, потім – по білоруській території», – сказав Арестович.
11 березня о 14:40 російська авіація атакувала білоруську територію на кордоні з Україною. У МВС такі дії Росії назвали свідомою провокацією.

Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило, що російські літаки вилетіли з аеродрому Дубровиця (Білорусь), зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами Городичі та Тумені, після чого нанесли вогневе ураження по населеному пункту Копані (Білорусь).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 11 Березня 2022 18:34
Але не Дубровиця. Дубровиця в Рівненській області. Очевидно, це Барановичі
Роман Показати IP 11 Березня 2022 20:54
В українській Дубровиці немає аеродрому для реактивних бомбардувальників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus