USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Білоруську спортсменку намагаються силою повернути до Мінська з Олімпіади

1 Серпня 2021 19:05
Білоруську легкоатлетку Христину Тімановську намагаються силою повернути до Мінська з Токіо, де вона повинна була брати участь в Олімпійських іграх-2020.

Про це повідомляє TUT.by, пише Корреспондент.net.

Спочатку про те, що представники білоруської національної команди силою повертають спортсменку додому повідомив Білоруський фонд спортивної солідарності, а потім спортсменка сама це підтвердила в інтерв’ю Єврорадіо.

«Зараз я перебуваю з поліцією. Вони поки вирішують, що робити», – сказала Тімановська.

Зараз дівчина знаходиться в аеропорту Токіо. Чиновники з білоруської делегації, за її словами, не висловлювали їй ніяких претензій, а просто відвезли в аеропорт. При цьому спортсменка має намір просити притулку в одній з країн Європи.

Зазначимо, що на цьому тижні Тімановську не допустили до участі в ОІ-2020 разом з ще двома білоруськими спортсменами. Згідно з офіційними причини, вони здали недостатню кількість позазмагальних допінг-проб, необхідних до здачі протягом десяти місяців перед Іграми.

У свою чергу Тімановська різко відреагувала на це рішення, за що її розкритикували в провладних білоруських Telegram-каналах, а також на білоруському телебаченні.

У Національному олімпійському комітеті Білорусі стверджують, що нібито повертають Тімановську через її емоційно-психологічний стан, але дівчина каже, що її стан ніхто не перевіряв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Доска калась Показати IP 1 Серпня 2021 21:52
Спочатку допінг тест профукала, а тоді в опозицію? Варіант Б.
Анонім Показати IP 2 Серпня 2021 12:12
Девочка, ты ж в Токио с каким девизом поехала? "Каждый сам за себя". Ну и смотри, что получается. "За себя" ты даже на стометровке квалификацию не прошла, а за команду эстафету бежать отказалась. Ну и всё, Олимпиада для тебя закончилась. Зачем на тебя командировочные тратить, жилье оплачивать? Ехай домой. Или в Вильнюс. Рейс ведь до Стамбула, там пересядешь. Ну а в Вильнюсе займешь почетное место на стометровке политических проституток от спорта как Герасименя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus