USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Білоруси виявили на Світязі 2-річну дитину, яку батько лишив без нагляду

13 Серпня 2018 16:30
У селі Світязь біля наметового містечка "Незабудка" поліція знайшла малолітню дитину, яку батьки залишили без нагляду, інформує Шацьке відділення поліції.

"Малолітній хлопчик віком 2-х років був залишений без нагляду дорослих у вказаному наметовому містечку, дитину без одягу виявили громадяни Білорусі, які й надали необхідну допомогу, після огляду медиками дитина була передана батьку, 1985 року народження, жителю м. Луцьк, на якого складено адміністративний протокол за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків по вихованню дітей", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, згідно з повідомленням правоохоронців, у вечірній час в с. Світязь біля магазину було виявлено дівчинку віком трьох років.

"Виїздом наряду поліції на місце події було встановлено матір дитини, 1986 року народження, жительку м. Київ, дитину повернуто матері, на яку складено адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками своїх обов’язків по вихованню дітей); всього ж впродовж вихідних було зафіксовано 3 факти бездоглядного залишення малолітніх дітей батьками-відпочивальниками", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 13 Серпня 2018 17:09
"... батьками-алкоголіками" - було б точніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus