USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Більше 16 мільйонів: хто і як допоміг медзакладам Волині в боротьбі проти коронавірусу

1 Травня 2020 14:04
На 16,2 мільйона гривень надали благодійної допомоги медзакладам Волині, зокрема Волинській обласній клінічній лікарні, для протидії коронавірусу. Серед них більше 11,3 мільйона – допомога Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Також до ініціативи приєднались підприємства, трудові колективи та просто небайдужі волиняни, які вирішили долучитись до забезпечення лікарень в умовах пандемії.

Зазначимо, що 18 березня під час першої спільної наради нардеп від Луцька Ігор Палиця заявив, що він виділяє 20 мільйонів гривень на боротьбу з поширенням коронавірусу на Волині. Також закликав всіх, від бізнесменів до контрабандистів і правоохоронців, фінансово долучитись до боротьби з поширенням смертельного вірусу.

Отож, на станом на 28 квітня Волинській обласній лікарні безоплатно надали цінностей на 16 мільйонів 291 тисячу гривень. 28 організацій та фізичні особи надали обласній клінічній лікарні найрізноманітнішу допомогу: від найсучаснішого медичного обладнання, до засобів захисту, посуду і металоконструкцій. Обласна лікарня, своєю чергою, відповідно до потреб передавала необхідні речі іншим закладам області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РОБОТА КИПИТЬ: ЯК НА ВОЛИНІ ВИТРАЧАЮТЬ КОШТИ ДЛЯ БОРОТЬБИ З КОРОНАВІРУСОМ

Серед найдорожчих покупок – придбані за рахунок Фонду Ігоря Палиці апарат штучної вентиляції легень (2,4 млн), багатофункціональні медичні та лікарняні ліжка (1,8 млн), централізована система розведення кисню з кріоциліндрами (1,88 млн), бронхофібоскоп (639 тис) тощо.

Загальна структура надходжень коштів від благодійників виглядає наступним чином (щоб побачити повну суму і назву організації клікніть по відповідному сектору на графіку).
З повним звітом щодо наданої благодійної допомоги можна ознайомитись за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 1 Травня 2020 16:30
А "Курчак"_злидар забив на коронавірус і волинян в цілому.Птахоферми будує такі,що вартість їх напевно сотні мільйонів буде.Хто не вірить,може переконатись проїхати в Вол.Волинський р-н,перед с,Микуличі поворот в с.Бегету,а там дальше с.Міжлісся і заним на 14-ти гектарах будується пташине містечко "Пан-Курчак".Для журналістів непочатий край роботи.
Володимир Показати IP 1 Травня 2020 23:05
Інформація не об'єктивна :( або маніпулятивна або застаріла. Таке враження, що інформація бралася лише з обласної лікарні і то не в повній мірі.... не врахована інформація про допомогу з інфекційної, відділення обласної в Боголюбах, районні лікарні, лабораторний центр, швидка допомога... і.т.п. Чи медичні заклади не оприходують офіційно благодійну допомогу і тому її нема у вказаному переліку ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus