USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Більшість автостанцій на Волині працюють. Куди можна доїхати

2 Червня 2020 12:07
Учора, 1 червня, розпочали роботу автостанції у містах Луцьк, Володимир-Волинський та Нововолинськ. Також відновили роботу автовокзали в районних центрах – Маневичах, Камені-Каширському, Ратному, Рожищі, Горохові та Любешеві.

Зранку, 2 червня, з’явилася інформація про те, що Міністерство інфраструктури зазначає, що Волинська, Чернівецька та Рівненська області не отримали дозвіл на відновлення міжобласних автомобільних перевезень.

Як зазначила в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини керівниця управління транспорту та зв’язку Наталія Остапкович, відповідно до рішення обласної комісії техногенно-екологічної безпеки від 29 травня, транспортне сполучення відновили в області, за винятком Ковеля, Ковельського району та Олики. За обласними маршрутами перевізники мають гарантувати наповненість автобусів на 50%.

«Відновлення міжобласних маршрутів – це компетенція Міністерства інфраструктури. Якби вони прийняли таке рішення (про заборону міжобласних маршрутів із Волинською областю, – ВН), то мали б повідомити перевізників і автостанції, що такі перевезення відміняються», – зазначила Наталія Остапкович і додала, що управління не отримувала від міністерства жодних офіційних повідомлень щодо цього.

Натомість представники міністерства зверталися до управління за статистичними даними про те, як відновлюється сполучення.

Голова правління ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» Інеса Корнейчук розповіла, що жодних офіційних повідомлень про відміну міжобласних маршрутів там також не отримували.

«Ми відновили перевезення. Не відновили маршрути лише до Ковеля, Ковельського району та Олики. Зараз у нас переважна більшість автостанцій працюють», – сказала Інеса Корнейчук.

Вона додала, що наступне засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки має відбутися в п’ятницю, 5 червня, на якій, імовірно, можуть внести якісь зміни.

Нагадаємо, центральний автовокзал у Луцьку запланував понад 740 рейсів обласного та міжобласного сполучення. Автобуси не їздять, зокрема, в Олику, Ковель, Вараш Рівненської області та у міста Львівської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Остап Вакарчук Показати IP 2 Червня 2020 12:38
Два, три місяця дурня проваляли ці доблесні власники маршруток при цьому нікому з них в голову не прийшла навіть думка про те, щоб хоча якось раз на рік нормально вимити та провітрити салон автомобіля. Думав, що зайду в маршрутку після карантинних обмежень, а салон чистий і пахне, сидіння вимиті та салон буде провітриний від перегару, можливо вимиті вікна. А де там, як смерділо до карантину так і далі смердить салон куривом та вчорашнім перегаром, а сидіння хоч стели щось під дупу, бо видно водії перевозили мішки з картоплею, всі сидіння у пелюці та бруду. Я так і не присів, хоча заплатив за проїзд у повному обсязі, пільг на прїзд у мене немає.
Просто до Остап Вакарчук Показати IP 2 Червня 2020 13:22
Так ж треба проїзд підняти до 20грн, бо ж збитки, карантин. Тоді приберуть )))))))))))
Квіточка Показати IP 2 Червня 2020 19:41
То беріть таксі і їздіть)) ніхто нікого не заставляє їздити в маршрутках! Таксі це чисто комфортно перегару ну взагалі ніколи не має і саме основне - дешево!!! Мене влаштовує наприклад все і водії чемні і маршрутки чисті!!! Чистота в першу чергу повинна від нас пасажирів іти!
Олена до Квіточка Показати IP 3 Червня 2020 00:52
Якось, після нічної зміни на заводі сіла на першу маршрутку то ледь не вчаділа, підлога в розмазаному болоті і запах свіжого гною. Видно уночі водію халтура попалась.
дідо до Квіточка Показати IP 3 Червня 2020 08:42
Так понаписувала бо з головою не дружиш?
Я тут виріс Показати IP 3 Червня 2020 00:47
В наших маршрутках тільки дрова возити... 7:20 з вікна пролунав дикий скрегіт гальмівних дисків. В голові -Що це таке ? - А , громадський транспорт запустили(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus