USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільки витратять на ремонт доріг на Волині у 2019

13 Грудня 2018 12:02
У 2019 році на ремонт та утримання доріг на Волині хочуть спрямувати з обласного бюджету на 97,5 мільйона більше, ніж у 2018 році.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства 13 грудня.

Члени комісії розглянули проект обласного бюджету на 2019 рік. Параметри бюджету будуть подібними до бюджету 2018 року. Зокрема, на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах передбачатимуть 491,441 мільйона гривень. У 2018 році ця сума становила 393,9 мільйона, тобто, на 97,5 мільйона менше. Кошти розподілятимуть за двома напрямками – на департамент регіонального розвитку і ЖКГ ОДА та решту 93 мільйони – лишають як нерозподілений резерв та розподілятимуть як субвенцію з обласного бюджету місцевим бюджетам. Щодо митного експерименту, під час якого кошти перевиконання показників Волинської митниці спрямовували на ремонт доріг державного значення, наразі невідомо, чи буде продовжений експеримент наступного року.

На реалізацію проекту Світового банку з державного бюджету обласному бюджету передбачена субвенція на реформування регіональних систем охорони здоров’я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Обсяг субвенції становить 223,632 мільйона гривень. З них 158,544 мільйона спрямують управлінню охорони здоров’я, 65,088 мільйона – департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства ОДА.

З державного бюджету області передбачили субвенцію з державного бюджету на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров'я у сільській місцевості у сумі 38, 091 мільйона гривень. Субвенція у повному обсязі запланована департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації на нове будівництво амбулаторій у сільській місцевості. Перелік об’єктів, що реалізовуватимуться за рахунок цієї субвенції, затверджуватиме Міністерство регіонального розвитку.

Члени комісії рекомендували підтримати проект бюджету області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus