USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійці «Вагнера» і мобілізовані не навчені вести ефективні міські бої, – розвідка Британії

21 Грудня 2022 14:52
Розвідка Британії прогнозує, що у бійців «Вагнера» і мобілізованих військових РФ виникнуть проблеми з веденням міських боїв у Бахмуті.

Про це йдеться у розвідувальному огляді міноборони Британії 21 грудня, повідомляє «Європейська правда».

Розвідка відзначає, що за останній тиждень російські військові та маріонеткові сили «Вагнера» досягли невеликих успіхів на східній околиці міста Бахмут Донецької області.

Російська піхота, вочевидь, закріпилася у східних промислових районах міста, а подекуди просунулася в житлові квартали міста. Вуличні бої там продовжуються.

Згідно зі зведенням, інтенсивні бої у Бахмутському секторі велися з червня 2022 року, але лінія фронту проходила здебільшого на відкритій місцевості довкола східних підступів до міста. З того часу, як у липні 2022 року росіяни просунулися до Лисичанська та Сєвєродонецька, у війні не було затяжних великомасштабних боїв у населених пунктах.

«Оскільки бої у населених пунктах вимагають високопідготовленої піхоти з відмінним керівництвом на молодшому рівні, цей тип бою навряд чи підійде погано підготовленим бійцям «Вагнера» та мобілізованим резервістам російської армії», – йдеться у огляді британського відомства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Грудня 2022 22:03
все вони навчені. підступні та небезпечні, а подібні статті лише допомагають московитам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus