USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бізнес в умовах карантину: як у світі люди повертаються до життя. Фото

26 Червня 2020 07:00
Під час коронавірусної пандемії, яка триває далі, в різних країнах і містах світу магазини, ресторани, кінотеатри і спортивні заклади поступово повертаються до життя, але з певними особливостями.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

1. Розсаджені на кріслах «посіпаки» допомагають відвідувачам кінотеатру в Парижі дотримуватися належної дистанції. Вони в закладі з’явилися не просто так, а відповідно до задокументованих рекомендацій ВООЗ. Експерти організації переконані, що зображення «посіпак» добре привертають увагу людей.
Франція, 22 червня
Франція, 22 червня


2. Роботизована рука проходить випробування перед відкриттям ресторану швидкого харчування KFC у Москві, що працює без людської обслуги.
Росія, 12 червня
Росія, 12 червня


3. Під час санітарної дезінфекції номеру готелю у Калькутті.
Індія, 15 червня
Індія, 15 червня


4. Відвідувачі автокінотеатру під відкритим небом дивляться фільм у Мінську.
Білорусь, 12 червня
Білорусь, 12 червня


5. Робот обслуговує відвідувачів китайського ресторану в Маастріхті. За повідомленням агентства Reuters, адміністрація закладу придбала робота «для зменшення ризику поширення коронавірусної хвороби».
Нідерланди, 2 червня
Нідерланди, 2 червня


6. Жінка проходить крізь дезінфекційні ворота біля входу на фуд-корт у Москві.
Росія, 16 червня
Росія, 16 червня


7. Такий вигляд матиме обід в одному з дитячих садків Бангкоку. На фото тестове моделювання обідньої перерви – дитячі садки в Таїланді ще не поновили свою роботу.
Таїланд, 23 червня
Таїланд, 23 червня


8. Український військовий перевіряє температуру жінки у пункті пропуску між підконтрольними урядові й сепаратистам територіями біля Донецька невдовзі після відновлення роботи пункту пропуску.
Україна, 22 червня
Україна, 22 червня


9. Відвідувачі фуд-корту в місті Мандалуйонґ біля Маніли чекають на свої замовлення. У фуд-корті дозволяється сидіти за столом лише одній людині.
Філіппіни, 16 червня
Філіппіни, 16 червня


10. Бармен у спеціальному захисному спорядженні приймає замовлення у ресторані в Монреалі.
Канада, 22 червня
Канада, 22 червня


11. Жінка сидить за пластиковим екраном у нещодавно відкритому після карантину ресторані швидкого харчування «Макдональдс» у Москві.
Росія, 23 червня
Росія, 23 червня


12. Працівник українського міжнародного аеропорту «Бориспіль» розпорошує дезінфікувальний засіб у літаку після відновлення пасажирських рейсів.
Україна, 13 червня
Україна, 13 червня


13. Чеські футбольні вболівальники, не виходячи з авто, спостерігають за трансляцією матчу, що відбувається з порожніми трибунами, біля стадіону в Празі.
Чехія, 27 травня
Чехія, 27 травня


14. Активісти в захисних масках і рукавичках збирають підписи на підтримку своїх потенційних кандидатів на майбутніх президентських виборах у Мінську.
Білорусь, 14 червня
Білорусь, 14 червня


15. Так перевіряють температуру на вході до ресторану в Тель-Авіві.
Ізраїль, 4 червня
Ізраїль, 4 червня


16. В Амстердамі для відвідувачів одного з ресторанів облаштували спеціальні «карантинні теплиці».
Нідерланди, 5 травня
Нідерланди, 5 травня


17. На протесті у Приштині сотні прихильників тимчасового прем’єр-міністра Косова висловлюють йому підтримку, дотримуючись правил фізичного дистанціювання.
Косово, 28 травня
Косово, 28 травня
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus