USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

БК «Старий Луцьк» позмагався зі своїми вболівальниками

19 Серпня 2019 17:16
«Старий Луцьк-Університет» провів відкрите тренування під керівництвом Тараса Колодія. 18-го серпня, баскетболісти, фактично, «вбили двох зайців»: не випадаючи із плану підготовки до нового сезону, в незвичному форматі потренувалися та поспілкувалися із своїми вболівальниками.

Незважаючи на вихідний день та ранній старт дійства, на клич спортсменів відгукнулися декілька десятків вболівальників та любителів спорту, інформують у пресслужбі клубу. Відзначаємо, що на тренування прийшли лучани різного віку, зокрема і школярі. На старті дійства слово взяв Тарас Колодій, який розповів про деталі тренування та поділив учасників на дві групи. Тренерський штаб «Старого Луцька» уважно спостерігав за діями своїх підопічних.

Присутні бігали, качали прес, піднімали гриф та інтенсивно виконували безліч інших вправ, запропонованих Тарасом Колодієм. Найвитриваліші в кінці тренування мали можливість позмагатися у декількох «челенджах». Загалом, і спортсмени, і вболівальники показали високий рівень фізичної готовності. Тренування пройшло у веселій дружній атмосфері. Присутні фотографувалися та жартували.
Переможці та учасники челенджів отримали шоколад від Тараса Колодія. Всі учасники свята були відзначені й керівництвом БК «Старий Луцьк-Університет». Віце-президент, тренер клубу Дмитро Чайковський вручив присутнім подарунки із клубною символікою, а ще – закликав підтримувати команду під час сезону.

Враженнями від такого формату тренування своїх підопічних поділився головний тренер команди Володимир Журжій: «Ми вже майже три тижні тренуємось з початку зборів. Поговорили з Тарасом Колодієм і вирішили провести таке незвичне тренування із залученням вболівальників. В нас саме на сьогодні було заплановане тренування на стадіоні згідно із планом першого збору. Ми трішки підкоригували свої плани, а хлопці відволіклися від монотонних занять. До того ж, прийшли чарівні вболівальниці. Напевно, хлопців це десь мотивує. Загалом, як виявилось, ідея з таким тренуванням – дуже вдала».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus