USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

«Старий Луцьк» поступився суперліговому БК «Запоріжжя» в Кубку України

23 Жовтня 2019 19:53
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» поступився представнику Суперліги БК «Запоріжжя» у першому матчі 1/16 Кубку України – 89:62.

Матч Кубку України відбувся 23 жовтня у Запоріжжі.

Перші очки у матчі закинули лучани – два ігрові бали на рахунку Шевчука. Відзначимо «трьоху» Швагринського, втім запоріжці швидко наростили свою перевагу, використавши проблеми гравців «Старого Луцька» з виводом м’яча. Відтак, стартова чверть завершилася з рахунокм 29:15 на користь «Запоріжжя».

На початку другої чверті номінальні гості закинули два кидки здалеку, ще більше наростивши свою перевагу. Лучани у цій чверті забили лише дев'ять очок, тож на велику переву команди пішли з тридцятиочоковою перевагою БК «Запоріжжя» – 54:24.

Після перерви капітан лучан Едуард Федчук у цій чверті забив три «трьохи», також дальній закинув і Бедлінський, щоправда перевага запоріжців на цей момент була занадто великою. Перед фінальною десятихвилинкою рахунок був 73:40.

У четвертій чверті Федчук знову продовжив влучати здалеку, закинувши чергову «трьоху», але номінальні гості не забували відповідати. Лучани зуміли перемогти у цій чверті (22:16), проте підсумковий рахунок зустрічі – 89:62 на користь БК «Запоріжжя».

Найрезультативнішим гравцем матчу в «Старого Луцька» став Володимир Коцько, в активі якого 16 очок. Також відзначимо дабл-дабл Дмитра Швагринського – 15 очок та 14 підбирань.

Варто зазначити, що вже завтра команди зіграють другий матч, початок о 14.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus