USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Благодатний вогонь з Єрусалима прибув до України

27 Квітня 2019 20:26
Вперше в історії об’єднаної Помісної української православної церкви Благодатний вогонь з Єрусалима було доставлено для вірян української Церкви та усіх охочих, йдеться в ТСН.19.30.

Делегація з 30 осіб, священнослужителів, ветеранів ООС, українських політиків, меценатів, представників влади та громадських діячів з усіх областей України, здійснила візит до Ізраїлю, де після відвідин Храму Гробу Господнього привезла звідти головний перед великодній атрибут – Благодатний вогонь.

Делегація від ПЦУ у Храмі стояла віддалено від української делегації від Московського патріархату, які взагалі йшли разом з вірменською конфесією.

"Ми сьогодні від держави України стоїмо біля Кувуклії. Молимося і очікуємо сходження Благодатного вогню. Молимося за Україну та українців. Щедрих благословінь для нас усіх", - каже митрополит Луцький і Волинський Михаїл

З аеропорту вогонь буде доставлений до Свято-Михайлівського Золотоверхого собору, де його зустріне настоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній. Благодатний вогонь буде знаходитися в соборі, де кожен матиме змогу запалити від нього свічку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
віряни Показати IP 27 Квітня 2019 21:22
Спочатку на фото подивіться яка була делегація, ну і відомо вам, що священникам ПЦУ не дозволяють заходити до храму Гроба Господня де відбувається запалення вогню. То тут виникає питання хто запалював і передав священникам?
Анонім Показати IP 28 Квітня 2019 01:15
Що значить "..після відвідин Храму Гробу Господнього.."?!! ПЦУ навіть на поріг до Храму не пустили!!
ігор луцький до Анонім Показати IP 28 Квітня 2019 14:04
Покажи електронну адресу першоджерел цієї інформації.кісельов-тв і ,,соловьиный помёт" мене не цікавить.Дякую.
Анонім до ігор луцький Показати IP 28 Квітня 2019 15:37
То пошукай!
Sergej Показати IP 28 Квітня 2019 04:19
Да,впервые привезли...новинский привез в борисполь с упц...а эти как ???патриарх иерусалимский запретил совместное служение в храме.так,на улочке постояли,у паломников подожгли после всех...
Анонім Показати IP 28 Квітня 2019 06:52
самое главное сфоткатся рядом с огнем с президентом США еще с кем нибудь лишь бы понты словить
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 28 Квітня 2019 10:27
Заканючили-заскиглили москальські аноніми! Українська делегація була рівно посеред рівних. І отримала вона Благодатний вогонь цілком законним шляхом. Христос воскрес!
Волиняка до Анатоль_ Бідзюра Показати IP 28 Квітня 2019 15:35
Звичайно законним, як і всі звичайні миряни. Але не як духовенство ПЦУ!!!!! Офіційною делегацією від України була тільки УПЦ!!! Влючі мізки і цікався трохи більше інформацією, а то повторюєш що і решта зомбонутих.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus