USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Блоґер-помічник Івахіва «топить» проти блокади, поки нардеп літає у Москву

15 Березня 2017 13:45
Поки нардеп «Волі народу» Степан Івахів літає в Москву в час війни з Росією, його помічник Денис П’ятигорець відстоює думку про те, що зупинка торгівлі з терористами нічого не змінить у війні Росії проти України.

Пригадаємо, нещодавно на запит голови парламентського комітету з питань свободи слова народного депутата Вікторії Сюмар надійшла відповідь Державної прикордонної служби України. У відповіді на запит йшлося про відомі прізвища народних обранців, які упродовж 2015-2016 років літали до Москви. Тоді для усіх волинян неприємною новиною стала присутність там прізвища співвласника фінансово-олігархічної групи «Континіум», мережі автозаправних станцій «WOG», власника інтернет-ресурсу «ВолиньPost», колишнього депутата обласної ради від Партії регіонів і нинішнього народного депутата України, обраного у мажоритарному виборчому окрузі №21 з центром у місті Ковелі Степана Івахіва.

Як пише Вікторія Сюмар, бачимо цього горе-депутата у одному списку з Андрієм Артеменком, Юрієм Бойком, Михайлом Добкіним, Наталією Королевською, Євгеном Мураєвим, Сергієм Льовочкіним, Вадимом Новинським та Нестором Шуфричем.

«Що цей «патріот Волині» робить серед компанії ватників, які не перестають дивувати своїми відвертими антиукраїнськими заявами про братовбивчу війну на сході, про відсутність російських військ на Донбасі і хунту в Києві?», - цікавився у своєму блозі Олександр Волянюк.

Зауважимо, що 2015 року компанію WOG, яка належить до бізнес-імперії Степана Івахіва та олігархічної групи «Континіум», звинувачували в контрабанді дизпалива до окупованого Криму.

Вочевидь, відповідати на незручні запитання замість нардепа Івахіва є кому. Зокрема, популярному блоґеру, а за сумісництвом і офіційному помічнику депутата ІвахіваДенису П’ятигорцю. В соцмережах він став відомий зокрема і завдяки щоденній публікації новин з Росії. Як стверджують джерела, добірки йому готує мережа дописувачів, а сам блог П’ятегорця частково є майданчиком для проштовхування потрібної думки.

Один з останніх дописів блоґера - про «незручну правду про торгівлю на крові». В ньому П’ятигорець задається питанням, чому блокують саме поставки вугілля з ОРДЛО, а не, приміром, мінеральних добрив чи цигарок з Росії.

«Чи можемо ми відмовитись від вугілля з ОРДЛО? Напевно, що так. Але чи припиниться після того «торгівля на крові» та «фінансування тероризму» - точно ні», - доходить висновку блоґер.



Схожої думки притримується і президент України Петро Порошенко, який заявляє, що блокада торгівлі нашкодить як економіці України, так і підприємствам терористів. Ту ж лінію «гне» на Волині очільник Волинської ОДА Володимир Гунчик – разом з депутатами партії БПП «Солідарність» вони не прийшли на позачергову сесію облради, де депутати прийняли звернення, в якому засудити торгівлю з терористами та силовий розгін блокади. «Я з Порошенком був, є і буду, подобається вам це чи ні. Я з ним в гроб ляжу», - наголосив попередньо Гунчик активістам.

***

Насамкінець варто зауважити: маніпулювати думкою людей, аби відстояти бізнес-інтереси, підтримуючи торгівлю з терористами, досить непросто. Адже всім очевидно: торгівля з людьми, які вбивають українців – це лише затягування війни, і вигідно це лише тим, хто отримує від того прибуток.

Можливо, саме тому Івахів жодного разу не озвучував власної позиції щодо блокади торгівлі з ОРДЛО. Але для чого, якщо за нього це робить його помічник – Денис П’ятигорець. Щоправда, чорне не стане білим від того, якщо його називати його таким – українці своєю підтримкою блокувальників торгівлі з ОРДЛО показали, що олігархам, які заробляють на смерті українців, не вдасться маніпулювати ними так відверто, брудно та цинічно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Дуб М.М Показати IP 15 Березня 2017 13:54
На чергових виборах , наші люди знову за дешеві подачки оберуть Івахіва . Це менталітет , який дуже важко змінити ... Вже 25 років наступаємо на ті самі граблі , але правильних виводів не робимо . Чому ???
От Показати IP 15 Березня 2017 14:27
Ж*рна с*ка! Чекаємо тебе гречкосій-кнур на окрузі. Вдячні жителі районів по 200 гривень за зрадника Івахіва на виборах
Мати Показати IP 15 Березня 2017 14:28
Кому війна кому мать родная. Їм удобно бо їхні сини не гинуть вони ще на цьому заробляють гади. Івахів такий патріот?
Ярослав Показати IP 15 Березня 2017 14:30
То чим зараз Івахів займається , він на сесії ВР не приходить а у Москву ганяє ? Ото ми люди повибирали депутатів . Він хоч якісь запити дає у ВР щоб полегшити житя громадян чи що він там робить ?
Харлампович Показати IP 15 Березня 2017 14:43
коментар було видалено
Село Показати IP 15 Березня 2017 15:01
Який би вінтам не був той Івахів, але за всі роки так званої незалежності, бо насправді це була і є просто прихватизація і грабіж пострадянського майна УРСР цим теперешнім і колишнім жульйом, які називають себе владою, люди хоча б побачили і почули живого депутата у своєму Богом забутому селі. І він їх хоча б вислуховує і чим може допомагає. Не треба всіх під одну гребінку. Просто в нас не діють взагалі закони. Треба або бізнесмен або політик. Подивіться на нашого гаранта і все стає відразу ясно.Насправді війна в нас закінчиться тільки після перевиборів президента. Тоді вже людей так просто не обдуриш. Або озучуєш свої правдиві і дієві кроки як завершити ту злополучну АТО або йди під три чорти.
чудо до Село Показати IP 16 Березня 2017 14:32
Що то за таке село, куди приїхав Івахів і це стало незабутньою подією. Та він стільки може допомогти, що Вам і не снилось!!! Врешті решт вимагайте (просіть) більше тільки без будь-яких опізнавальних знаків, бо потім назад заберуть, як сміттєві баки Все село продалось, чи ти один "село"???
івахів Показати IP 15 Березня 2017 23:17
коментар було видалено
укр Показати IP 16 Березня 2017 14:22
хто ж так весь час мінусує коментарі? кацапи та йгоді! Валіть в країну-кацапію!
укра Показати IP 16 Березня 2017 14:25
Того Івахіва не варто назад впускати, хай там сидить!!!!!
Вася Інтелігент до укра Показати IP 17 Березня 2017 10:39
Тобі хочеться потиснути руку,за тупість...
Вася Інтелігент до укра Показати IP 17 Березня 2017 10:39
Ти молодець!
Вася Інтелігент до укра Показати IP 17 Березня 2017 10:54
Вам же все одно,що...можливо,коли ситуація була стабільна,думаючі люди могли створити будь-який спільний бізнес із,тоді ще не "ворожою" країною-сусідом...Могли вкласти гроші,які довго заробляли та й якщо ті гроші вкрадені із бюджету...розмова зараз не про це...Так от... Люди,взагалі,можуть втратити те,до чого дуже довго прямували!І ,що ж їм ,по-вашому,плюнути на це?!Та ви ж не задумувались про це...
укра 2 до Вася Інтелігент Показати IP 18 Березня 2017 01:44
так отож! нехай там сидить і бізнесує!
Вася Інтелігент Показати IP 17 Березня 2017 10:58
Згадується...Колись вже був випадок винищення інтелігенції та знаті...Де жа ву...Головою покрутив - кругом одні олені...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus