USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Близько 60 псковських військових відмовилися повторно їхати в Україну, – росЗМІ

7 Квітня 2022 09:03
Близько 60 псковських військових відмовилися їхати воювати з Україною. Після перших днів війни псковські військові були спочатку виведені на територію Білорусі, після чого повернулися до місця дислокації.

Про це інформує російське видання «Псковская губерния», передає ТСН.

«Близько 60 військовослужбовців із Пскова відмовилися їхати воювати на територію України, повідомляють наші джерела. Після перших днів війни вони були спочатку виведені на територію Білорусі, після чого повернулися до місця дислокації до Пскова», – йдеться в повідомленні.

Більшість військових звільняють, а деяким – погрожують кримінальними справами. За неофіційною інформацією, у Пскові наразі «працює» керівництво міноборони РФ.

Як додає «Север.Реалии», раніше відмовилися їхати воювати в Україну бійці Росгвардії Кубані, бійці ОМОНу з Хакасії, контрактники з Калінінграда та військові з Південної Осетії.

Нагадаємо, що російські військові масово відмовляються воювати в Україні. Морально-психологічний стан особового складу росіян та рівень мотивації залишається на вкрай низькому рівні.

Раніше захоплений в полон псковський десантник «російської військової еліти» розповів про мародерства і безчинства своїх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus