USD 40.53 40.90
  • USD 40.53 40.90
  • EUR 40.65 40.95
  • PLN 10.20 10.35

BMW «врізалась» в дерево. Водій загинув

24 Травня 2012 12:07
Мешканець Луцька, 50-річний Володимир, не впорався з керуванням, і його авто протаранило дерево. На жаль, чоловік помер на місці пригоди.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Між селами Гаразджа – Романів 50-річний мешканець Луцька Володимир, керуючи автомобілем «BMW-Х5», не впорався з керуванням і «врізався» в придорожнє дерево. Отримані травми виявилися надто серйозними, тож чоловік помер на місці аварії.
На автодорозі Ковель – Луцьк біля села Воля-Любитівська 59-річний Микола, мешканець Старої Вижівки, керуючи автомобілем Volkswagen Golf, також не впорався з керуванням, з’їхав із дороги та зіткнувся з придорожнім деревом. Чоловік із тілесними ушкодженнями госпіталізований у реанімаційне відділення ЦРЛ.
Ще одна аварія зафіксована на автодорозі Ковель – Ягодин. Біля повороту на село Миляновичі Турійського району мешканець Луцька 34-річний Андрій, будучи за кермом автомобіля Chevrolet Lacetti, зіткнувся з підводою під керуванням мешканця села Перевісся. У результаті їздовий із тілесними ушкодженнями опинився у лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вольдемар Показати IP 25 Травня 2012 08:16
Володі Ковальчуку вічна пам"ять і земля йому пухом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus