USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Боксерку з Волині нагородили за пропаганду тверезості. ФОТО

9 Грудня 2010 17:41
Відому боксеру з Волині Тетяну Коб у Волинській єпархії УПЦ відзначили за спільний проект її та Волинського братства тверезості.
Під час прес-конференції 9 грудня секретар єпархії протоієрей Микола Бондарук подякував спортсменці за її підтримку та розуміння і від митрополита Луцького і Волинського Ніфонта вручив благословенну грамоту та пам’ятні сувеніри. Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.
Нагадаємо, раніше Тетяна Коб погодилася на пропозицію братства підтримати своїм авторитетом пропаганду тверезого способу життя, оскільки сама взагалі не вживає спиртних напоїв.
На площинах лайтпостерів, що розташовані на головних вулицях Луцька, жителі та гості обласного центру мають змогу побачити спільний проект Волинського братства тверезості та волинської боксерки Тетяни Коб «Обираймо тверезе життя».
Довідково:
Тетяна Коб – чотириразова чемпіонка України, чемпіонка кубку України 2007 року, чемпіонка Європи 2009 року, бронзова призерка чемпіонату світу 2010 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Bert O-Nill Показати IP 10 Грудня 2010 01:20
Добре, що не вживає, але як на рахунок Св.Письма? "І коли вдарить тебе хто у праву щоку твою, — підстав йому й другу". І як жіночий бокс поєднується з вищезгаданими рядками з Євангелія від Матвія? Де милосердя? Де жіночність? Мабуть там, де й тверезість ідеологів цієї акції. "Якщо тебе вдарять по лівій щоці - підстав праву ногу, присядь і бий знизу в щелепу..." Там, де й освята ядерної зброї для защіти отєчєства, і торгівля тютюном для развітія вєри православной...
Священик Валентин Марчук Показати IP 10 Грудня 2010 10:40
Церква завжди всіх закликає до покаяння і виправлення свого особистого життя. І відрадно те, що є люди, котрі особисто своїм відношенням до алкоголю закликають до тверезого способу життя. Церква ніколи не підтримувала різні види спорту, тим більше жіночий бокс. Але, коли людина особисто виявила бажання підтримати заклик до ведення здорового способу життя молодими людьми - нічого в цьому дивного не має. Церква всіх чекає і нікого не відкидає. І в акції ніде не сказано про підтримку боксу, тим більше жіночого.
Tarantino до Священик Валентин Марчук Показати IP 10 Грудня 2010 10:55
Отче Валентин, ви серйозно вірите, що серед тих молодих людей, які звикли вживати спиртне, є хоч хтось, на кого здатен вплинути заклик Олени Коб "не бухати"? Чого варта ваша скромненька інформаційна компанія проти валу реклами, пропаганди тусовок у нічних клубах і звичайної залежності від алкоголю, яка є у багатьох пацанів і дівчат?
Священик Валентин Марчук до Tarantino Показати IP 10 Грудня 2010 14:48
Звичайно вірю. Ви будете досить здивовані, коли дізнаєтесь, що уже було декілька дзвінків після з’явлення Тетяни Коб із закликом до тверезого способу ведення життя. Безперечно Церква не в змозі протистояти рекламі алкоголю, але Церква по мірі можливості проповідує таким чином Христове вчення. І я особисто готовий постійно про Христа говорити і використовувати всі сьогоднішні засоби для проповіді Любові і благочестя…...
Tarantino до Священик Валентин Марчук Показати IP 10 Грудня 2010 16:23
Перепрошую, не зовсім зрозумів - куди і хто дзвонив "із закликом до тверезого способу ведення життя"? До вас? - Тоді кого закликали? Чи до тих, хто не веде цього способу життя? Тоді звідки ви знаєте? Отче, перепрошую за прискіпливість, але, справді просто цікаво. І ще - Чи не вважаєте ви, що люди, у яких є проблеми, (в тому числі і з алкоголем) тому й не йдуть до священиків по допомогу, що не вірять її отримати? Тому що священики за "розмовами про Хроиста" красивими і мало кому зрозумілими словами просто не бачать шляху реальної допомоги...
Священик Валентин Марчук до Tarantino Показати IP 10 Грудня 2010 18:31
Дзвонили близькі тих, хто сам не наважується прийти і поспілкуватися......Взагалі людина, що вживає спиртні напої стає досить самолюбивою і гордою. Ось вам і відповідь на не бажання спілкуватися зі священиком.Легше промовити не вірю, ніж боротися із самим собою..
Tarantino до Священик Валентин Марчук Показати IP 10 Грудня 2010 18:34
Ну, знову ж таки, я не згідний, що причина в гордості алкоголіків (вони в відчаї в петлю часто лізуть - яка вже тут гордість), але в будь якому випадку дякую вам за те, що ви не тільки владику Ніфонта піарите і з Київським патріархатом воюєте, а й справді робите добру і ПРАВИЛЬНУ справу. Удачі вам у цьому. Щиро.
Священик Валентин Марчук до Tarantino Показати IP 10 Грудня 2010 18:42
Дякую за щирі побажання....у нас нині реформовано усі єпархіальні відділи і особливо плануємо працювати у соціальному середовищі - офтальмологічний кабінет та їдальня (безкоштовні), медична та матеріальна допомога малозабезпеченим, особлива увага нині прикута до інвалідів. А когось піарити і проти когось виступати це не моє і не інформ. відділу, який я очолюю. Є цікаві задуми нових телепроектів. Сьогодні слід працювати і Бог допоможе у всьому.
Ги Показати IP 10 Грудня 2010 10:44
...Тетяна Коб погодилася на пропозицію братства підтримати своїм авторитетом пропаганду тверезого способу життя, оскільки сама взагалі не вживає спиртних напоїв. "Борис Моїсєєв своїм авторитетом підримав пропагнду заборони абортів, оскільки сам ніколи не робив їх"...
Священик Валентин Марчук Показати IP 10 Грудня 2010 18:43
Приєднуйтесь.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus