USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Мешканці будинку на Перемоги,10 кажуть, що відчули ефект термомодернізації. ФОТО

22 Жовтня 2010 18:17
Роботи з термомодернізації будинку на проспекті Перемоги, 10 в Луцьку на стадії завершення, однак його мешканців турбує маса інших питань.

Своїми проблемами жителі будинку 21 жовтня ділились з депутатом Волиньради, кандидатом на посаду луцького міського голови Володимиром Бондарем, який власне ініціював роботи з термомодернізації житлового будинку на Перемоги.

«Я не маю можливості часто навідуватись до вас, тому приїхав поглянути на якому етапі робота. Бачу – майже все готово», – висловився Бондар.

Своєю чергою мешканці дякували політику за допомогу в утепленні їхнього будинку, бо, стверджують, вже відчувають ефект.

«Це не мені треба дякувати, а вам. За те, що вболіваєте за долю свого будинку. Особливо дякую усім найактивнішим мешканцям. Головне, що з цієї справи буде ефект – серйозно економитиметься газ, а відтак і ваші гроші. Впевнений, що ми ще не один такий будинок зробимо», – зауважив він.

Однак лучани, які вийшли поспілкуватись з кандидатом в мери, воліли говорить не лише про свій будинок. Висловлювали скарги щодо перенасиченого транспортом району, відсутність достатньої кількості пішохідних переходів та дорожніх знаків. Просили допомогти з будівництвом надземного переходу від залізничного вокзалу до ринку і навіть цікавились чи реально збудувати підземний перехід на території небезпечної для пішоходів ділянки поблизу істфаку ВНУ.

Натомість Бондар відповів, що про підземний перехід у цьому місті лучанам лишається тільки мріяти – надто дороге задоволення. Однак підземку в центрі міста, де потреба у ньому значно більша, звести реально, каже він.

Стосовно безпеки автомобілістів та пішоходів, Бондар переконаний, що «тут потрібна прозора і чітка система співпраці мера з керівником ДАІ». Для цього, за словами політика, потрібно разом з фахівцями «сідати і переплановувати схеми розташування дорожних знаків, світлофорів, переходів, лежачих поліцейських».





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
goodok Показати IP 22 Жовтня 2010 18:27
фото №6: ну шо вам, овци, єщьо нада? галасуйте за мене умного і мардастого!)
ччч Показати IP 22 Жовтня 2010 21:14
А чому він не вспортивному костюмі, як на агітаціних сіті-лайтах?
Місцевий Показати IP 22 Жовтня 2010 23:22
Не хочеться розчаровувати людей, але той хто хоч трохи обізнаний з утепленням будинків відразу помітить порушення технології, яке може спричинити до біди. "Утеплюючи стіни пінопластом, згідно пожежних норм, на рівні перекриттів, але не рідше ніж через 4 метри по висоті, а так само навколо віконних і дверних прорізів необхідно передбачити розсічки з негорючої мінеральної вати шириною рівною двом товщинам утеплювача, але не менш 200 мм." Тобто, розсічки не дадуть вогню розповсюдитись по всьому фасаду у випадку пожежі.
не мєсний до Місцевий Показати IP 23 Жовтня 2010 00:37
Місцевому. 1. Стіни утеплюються не пінопластом, а пінополіестиролом, який не горить 2. На рівні 3 і 6 поверхів закладено протипожежні пояси, як цього вимагає технологія.
Тереза Тобіш до не мєсний Показати IP 28 Жовтня 2010 12:23
про ваш пінополіестирол давто 1+1 показували. Там говорилось, що якраз горить! А от вже, коли горить, то непереливки всім, бо труїшся і все....
ЛКС до Місцевий Показати IP 23 Жовтня 2010 09:55
Абсолютно вірно, саме так і було зроблено! Порушень технології ніхто б не допустив. Виконавець, так саме як й мешканці, зацікавлений у без-аварійній експлуатації будинку.
))) до Місцевий Показати IP 23 Жовтня 2010 16:34
раді Бога, тільки будинок не підпалюйте. В нас там живе колишня теща. Під монастир же підведете )))
Будівельник Показати IP 23 Жовтня 2010 08:27
Місцевий все знає, але нічого не робить крім того що спостерігає,як хтось робить і читає БНіП. Таких трутнів в нас вистачає.
Helge Показати IP 23 Жовтня 2010 20:30
Ну и рожа...... Все-таки верно, что глаза - это зеркало души - а они у него маленькие, брехливые, бегающие - поросячьи...... Б-р-р-р-р....
))) до Helge Показати IP 25 Жовтня 2010 12:06
о, колего! десь я Вас вже бачила з майже аналогічним коментарем ))) творча криза? шукаєте натхнення? "щось це я повторююсь... повторююсь..." ще раз раджу: частіше зазирайте у дзеркало )))
а я не вірю Показати IP 24 Жовтня 2010 17:12
Жах!!!Аж один будинок не доробив,а вже скільки вереску навколо!!! Цікаво,за чиї гроші він все це робить!!!І таке враження що у нас в місті тільки одна проблема:будинок № 10.
ralf Показати IP 25 Жовтня 2010 01:34
что вы крикуны о пенопласте-копайте глубже-ни в одном справочнике вы не найдете телефоны тех для кого этот дом строился
буд.№10 Показати IP 25 Жовтня 2010 10:40
Народ не спугніть добродія,а то образиться і все так і залишить,шо нема другіх.Он Токарський піариться,ще там хто.Хай утепляє дядько,може встигне.
Тереза Тобіш Показати IP 28 Жовтня 2010 12:26
тепер він зняв свою кандидатуру і цей будинок його "по барабану". цікаве продовження теми після цих подій. З яким тепер потугом буде проштовхуватись тема утеплення в місті?! І чи взагалі буде? :)
отак от Показати IP 28 Жовтня 2010 16:11
дурна економія )) бо пам'ятаю коли жив в квартирі то зимою ми вікна відкривали так жарко було (-15 на дворі) а тепер з цім утепленням людям прийдеться ще й двері зимою відкривати )
О_о до отак от Показати IP 29 Жовтня 2010 15:05
Фігасє... Це ж де так гріють? В мене батареї ледве теплі весь опалювальний сезон, зимой дубаріна в квартирі...
Олександр до отак от Показати IP 29 Жовтня 2010 16:25
Мабуть передбачена менша подача тепла. Так що від протягу не постраждаєте.
буд.№10 Показати IP 28 Жовтня 2010 17:15
От просили ж не спугніть!Прийдеться Токарського просити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus