USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку мешканці будинку у під'їзді затримали злодія

6 Лютого 2017 16:45
Справжній блокбастер розгорнувся на вулиці Сухомлинського в Луцьку зранку, 6 лютого: мешканці будинку власноруч затримали злодія, який намагався вчинити крадіжку в «кладовці».

Як розповів в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини один з мешканців будинку Олександр, о 9:30 його дружині зателефонував сусід, з запитанням чи в Олександра вихідний, що він у «кладовці» щось робить. На це жінка здивовано відповіла, що її чоловік - на роботі.

Зрештою, вона вирішила з'ясувати, у чому справа.

У підсобному приміщенні вона помітила невідомого чоловіка, який намагався вчинити крадіжку.

Жінка не розгубилася: закрила двері на засув та вибігла з криками про допомогу.

Злодій, зі слів очевидців, розбив скло й почав тікати. Та втік недалеко - його зловили й «скрутили» мешканці будинку, які викликали поліцію.

Як повідомили у патрульній поліції Луцька, затриманий 30-ти річний чоловік був раніше судимий. У підсобному приміщенні інспектори виявили 2 сумки з речами, які, ймовірно, хотів винести порушник.

Під час огляду під’їзду між дверима однієї з квартир виявили викрутку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus