USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Боратин брендується: в ОТГ випустять власні сувеніри

21 Травня 2018 20:59
У Боратинській об’єднаній територіальній громаді, де нещодавно презентували власний фірмовий знак, у перспективі планують встановити у 12 селах фірмові вказівники вулиць на будинках. Крім того, ОТГ планує випустити власну сувенірну продукцію: блокноти, значки та магніти.

Як повідомлялося, вперше на Волині у рамках проекту BrandVille студії Logogo (місто Київ) розробили фірмовий знак ОТГ.

Цікаво, що натхненником участі в ньому став баївчанин, молодий та ініціативний депутат Анатолій Левчук. Адже, крім «столичної» та Промінської, до складу нового об’єднання увійшла й Баївська сільська рада.

«Ця робота була для нас викликом, бо треба було знайти спільне для всіх сіл, які об’єдналися. Це, зокрема, рекреація, наближеність населених пунктів до водойм, культурне й історичне нашарування, спортивний туризм. Також – соціальна політика, орієнтована на комфорт, безпеку та підтримку мешканці», – розповів шеф-дизайнер студії Logogo Тарас Доненко.

«БорАтин. Сила об’єднаних громад» – так звучать бренд і слоган до нього. Кольори – зелений, оранжевий та блакитний – символізують кожну з об’єднаних територій, відповідно – Промінську, Боратинську та Баївську.

«Спершу ми з однодумцями виграли конкурс для села Боратин, але згодом вирішили розробити логотип для всієї громади. Адже потрібно розвивати не тільки її інфраструктуру, але й ідею об’єднання жителів довкола однієї спільної символіки», – не приховав мети втіленого Анатолій Левчук, який, до слова, працює у згаданій ОТГ спеціалістом з проектної діяльності та співробітництва.

Його ініціативу, хоч і після певних сумнівів, підтримав очільник громади Сергій Яручик. Адже це – новий досвід для цієї території, попри те, що її здавна вважають чи не найуспішнішою та найпрогресивнішою в Луцькому районі та за його межами.

«Хоч я сам родом із Новостава, але таки підтримав ідею саме цього логотипу, як і депутати-мешканці приєднаних до нас населених пунктів. Наша сільська рада в повному об’ємі профінансує тиражування сувенірної продукції, аби вона потрапила в кожну сім’ю, в кожну хату. Це буде своєрідна інформаційна атака задля просування бренду», – пообіцяв Сергій Олександрович.

Поки ж охочі змогли взяти собі на згадку окремі її зразки – блокноти, магніти, значки, виготовлені спеціально для презентації коштом місцевого спонсора. У перспективі жителі 12-ти населених пунктів громади матимуть і фірмові вказівники вулиць на будинках, відповідно до своїх кольорів.

Присутні також висловили сподівання, що новий бренд з часом буде запатентовано на державному рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus