USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Найбагатші громади України: Боратинська ОТГ – перша серед 227 громад

24 Листопада 2018 14:42
Боратинська ОТГ, яка найближче розташована до обласного центру Волині, зайняла перше місце у своїй категорії у рейтингу найбагатших громад України. Ця ОТГ разом із ще двома волинськими громадами увійшли в ТОП-20 найуспішніших за показниками фінансової діяльності.

Про це повідомляє ВолиньPost.

У третій класифікаційній групі (ОТГ з чисельністю населення від 5 до 10 тис. жителів) із 227 громад Боратинська громада, яку очолює Сергій Яручик, посіла перше місце в Україні.

Громада, яка об’єднала Баївську, Боратинську та Промінську сільські ради Луцького району, утворена 5 липня 2017 року. До її складу входить 12 населених пунктів, окремі з яких, де-факто, є частиною міста Луцька. Площа громади — 92 км², населення — більше 7 тисяч мешканців.

Тринадцяту сходинку посіла Княгининівська громада, головою якої є укропівка Олена Твердохліб. Зазначимо, що успіхи цієї громади нещодавно відзначив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Дев’ятнадцяту сходинку посіла Заборольська ОТГ на чолі з членом партії УКРОП Валерієм Боярським.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 24 Листопада 2018 14:47
Коли Кромберг закриє свій завод, чи територія увійде у територію Луцька, тоді подивимось хто там розумний. і успішний.
справжня столиця Вол до дідо Показати IP 24 Листопада 2018 17:27
Ага, у Житомирі теж найбагатша - Оліївська ОТГ, ситуація та сама: там теж є завод Кромберга і вони теж відкусили шматок міста, а в інших громадах дороги не заасфальтовані і школи позакривали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus