USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Борди про відправку президента у відставку заклеїли: це панічний страх, – нардеп

10 Квітня 2018 10:35
Народний депутат від Прикарпаття Юрій Дерев’янко розповів про те, що борди із закликом відправити президента у відставку заклеїли. Вони не провисіли навіть доби, пише депутат у Фейсбуці.

«Так виглядає панічний страх влади», - відзначив політик.

Також він додав, що депутати із провладних фракцій не раз висловлювали, що їх «ці борди ображають».

«Але людей ображає ситуація, коли при владі президент, який бреше та краде у держави разом зі своїми друзями», - заявив Дерев’янко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ось вам Показати IP 10 Квітня 2018 12:01
І що? Заробили ті що клеїли і ті що заклеїли), може то навіть були ті самі люди)що з нардепом не поділились?..Тільки не треба тут писати що одні хороші а другі пагані.) Одні при владі а другі хочуть до неї дірватись.... і ті і інші люблять гроші..і апсолютно не відрізняються поглядами на життя. Просто в результаті бучі(майданів) пересічні українці втрачають гроші, або навіть життя... а ті моральні у?оди тільки здобувають собі матеріальні блага. Загинув хоч один депутат на майдані чи в АТО? Чи може хтось вірить що вони за народ думають. Вони думають як свою с?аку позручніше примостити. Просто одні примостили а інші дуже хочуть....))
Коза Показати IP 10 Квітня 2018 16:53
І що? Які такі люди? Мені відставка Порошенка не потрібна. Я чекатиму виборів. Все одно шило на мило.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus