USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Боротьба за чвертьфінал Кубка України: луцький «Любарт» зіграв внічию з «Галицькою здобою». Фоторепортаж

22 Березня 2023 19:10
У першому матчі 1/8 Кубка України з футзалу луцький «Любарт» на домашньому полі зіграв внічию з львівською «Галицькою здобою» (2:2). Доля путівки у чвертьфінал вирішить у матчі-відповіді в Львові.

«Князі» вдруге в своїй історії вийшли до 1/8 Кубка України, однак прагнуть перевершити минулорічне досягнення та потрапити до вісімки найкращих.

Лучани активніше розпочали перший матч 1/8 і вже на 3 хвилині після розіграшу кутового Антон Дригульський розстріляв воротаря гостей – 1:0.
«Любарту» вдалося швидко розвинути перевагу: на 5 хвилині воротар Станіслав Горнік вибив м’яч до воріт львів’ян, де на нього очікував Сергій Вишневський, який з розвороту прошив воротаря – 2:0.
Замість того, щоб заспокоїти гру, лучанин пропустили менш, ніж за хвилину від Богдана Стефанківа – 2:1. До кінця тайму в «Любарта» були можливості збільшувати перевагу, однак м’яч двічі по-зрадницьки влучав у штангу та поперечину. Заради справедливості відзначимо й момент у львів’ян на 15 хвилині – «Любарт» врятував Горнік.
На початку другої половини команди обмінювалися моментами, але поступово ініціативу перехопили гості. Тиск на ворота лучан дав результат на 32 хвилині, коли Миколі Богданову вдалося пробити воротаря «Любарта» та зрівняти рахунок – 2:2.
До кінця гри команди більше не забивали, відклавши вирішення долі путівки в чвертьфінал Кубка України до наступного матчу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus