USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Боєць «Світязя» передав краєзнавчому музею свої однострої

28 Грудня 2017 15:39
Фонди Волинського краєзнавчого музею поповнилися новими експонатами із зоні АТО. Так, 27 грудня старший інспектор роти поліції особливого призначення «Світязь» – капітан Сергій Зиза передав до музею власні однострої, у яких він пройшов через вогняні дороги Дебальцівського плацдарму, бої за Вуглегірськ. Про це інформує Музейний простір Волині.

"Ми розраховуємо, що ініціативу Сергія Зизи підтримають інші учасники АТО, волонтери, свідомі громадяни, яким небайдужа новітня історія нашої держави. Внесок волинян у захист територіальної цілісності і суверенітету України має бути збережений для пам’яті наступних поколінь. Сьогодні це залежить саме від нас", - кажуть у музеї.



До слова, виставка «Неоголошена війна. Волинський рахунок», що діє у Волинському краєзнавчому музеї, постійно поповнюється новими експонатами, які розповідають про жертовність наших земляків у зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 28 Грудня 2017 17:02
Ну й шо? Кому той лапсердак цикавий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus