USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Боїться конфронтації: Путін пропустить саміт G20 і відправить Лаврова

10 Листопада 2022 12:33
Російський диктатор Володимир Путін, ймовірно, не буде присутній на саміті Великої двадцятки 15-16 листопада.

Як пише Bloomberg з посиланням на джерела, Кремль прагне захистити президента від потенційної конфронтації зі світовими лідерами, в тому числі президентом США Джо Байденом, через повномасштабне вторгнення Росії в Україну, передає УНІАН.

Замість Путіна Росія відправить міністра закордонних справ Сергія Лаврова, кажуть джерела видання.

Пізніше прес-аташе посольства Росії в Джакарті Олександр Тумайкін у коментарі російському пропагандистському виданню РИА-Новости підтвердив, що делегацію РФ на саміті G20 очолить глава МЗС Росії Сергій Лавров.

«Формат участі Володимира Володимировича Путіна опрацьовується. Можливо, він візьме участь у саміті в форматі відеоконференцзв'язку», – зазначив дипломат.

Раніше російські офіційні особи сподівалися, що саміт дозволить Путіну встановити неформальні контакти з американськими та європейськими колегами. Однак стало зрозуміло, що цього не станеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 10 Листопада 2022 17:14
Бункерний пацюк країни людожерів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus