USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бойовики масово переходять на бік сил АТО. ОНОВЛЕНО

1 Липня 2014 08:34
Великі групи бойовиків переходять на бік сил Антитерористичної операції та видають дані про скупчення терористів. Бойовики попросили силовиків АТО створити безпечний коридор для переходу на бік ЗСУ. Про це повідомив речник АТО Олексій Дмитрашківський, - інформує УНН.

"Бойовики зрозуміли, що чинити супротив українським силовикам немає сенсу. Бойовики у телефонному режимі та переходячи на сторону ЗСУ надають достовірну інформацію, яка отримує підтвердження, про плани та дислокацію сил терористів.

Наразі тривають перемовини і очікується перехід на сторону сил АТО ще великої групи бойовиків", - зазначив О. Дмитрашківський.

Він також додав, що невдовзі буде оприлюднено інформацію про кількість артилерії та авіації, що бере участь в активній фазі АТО.

Згодом Олексій Дмитрашківський повідомив, що групи бойовиків у зоні АТО почали просити в українських силовиків створити безпечний коридор для того, щоб можна було перейти на бік ЗСУ. "Наразі з бойовиками ведуться перемовини. Очікується, що незабаром на бік сил АТО перейде велика група бойовиків. Зараз вони просять створити коридор для того, щоб вони могли роззброїтися та перейти на бік українських силовиків.

Наразі бойовики повідомляють українським силовикам про місця дислокації та скупчення бронетехніки й живої сили терористів у зоні АТО", - сказав О. Дмитрашківський.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТЕРОРИСТІВ, ЯКІ БІЖАТЬ НАЗАД В РФ, РОЗСТРІЛЮЮТЬ РОСІЙСЬКІ ПРИКОРДОННИКИ

Наразі артилерія та авіація українських силовиків завдає нищівних ударів по основним об'єктах та базах терористів. Дані про місця розташування цих об'єктів та скупчень терористів отримані від бойовиків, котрі перейшли на бік АТО.

Нагадаємо також, за час так званого перемир'я терористи скоїли 122 напади на сили АТО. За минулу добу в результаті нападів терористів 1 український військовослужбовець загинув, 17 отримали поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
АТО Показати IP 1 Липня 2014 08:46
Інформаційна війна...
ОЛЯ до АТО Показати IP 1 Липня 2014 09:08
Казки для людей...
Волинянин Показати IP 1 Липня 2014 08:53
Пізно. Вони загальмовані. Так на уранових шахтах вони собі на харчі не зароблять.
Вася Показати IP 1 Липня 2014 09:57
коментар було видалено
Вільна Волинь Показати IP 1 Липня 2014 10:40
навіть коли всіх найманців вимітуть звідти, в тих областях залишиться маса озлоблених людей, які ще років 40-60 будуть налаштовані проти будь-якої української влади. Що робити з такими, ще ніхто не придумав. Їм без різниці, які блага їм обіцяють і навіть, якщо там люди стануть найбагатшими в Україні, вони всеодно залишатимуться озлобленими. Ось над цією проблемою доведеться ще дуже довго і важко працювати.
Архів до Вільна Волинь Показати IP 1 Липня 2014 11:32
Наша нова "влада" здала Крим і Схід по домовленості, тому можливо, ці ЧОРНІ ЧОЛОВІЧКИ - принесуть хоч якусь користь у даній ситуації. т таких от "депутатів" треба в першу чергу гнати в шию з Держави! А особливо тих, хто у надскладний для України час "знаходить" кошти на встановлення пам'ятників Бандерам і всім іншим. Між іншим, навіть після 2-ї Вітчизняної Війни в Союзі не святкували днів перемоги і не випускали медалей типу "до 50-ї річниці перемоги", бо людям потрібно було думати як жити, що їсти, де ховати загиблих і де шукати без вісті зниклих. А встановлення пам'ятника в Луцьку (не говорячи вже про недоречність його встановлення навпрот РАГСу) у таку скруту - це пир підчас чуми. Тут не мож бути переваги! Загинули люди! От і все... І тепер немає різниці, хто правий, а хто неправий. Факт - смерті невинних солдат. Чого ви брешете, скоти! А те що ваші приватбанковські інкасаторки конфіскувала, ти не знаєш? Чого про це не пишеш? Не забувай, що там ще і живі залишились - вони все розкажуть, хто і кого! Очевидно і зрозуміло, що поки не відбудеться всеправославний Собор у 2016 році в Константинополі (чи де його там заплануюють), ні про яку Помісну Православну Церкву для України не може бути й мови! А якщо подібне і трапиться, то Автокефалію і звання Помісної, отримає саме визнана усім Православним світом УПЦ під головуванням Блаженнішого Володимира! От тоді представники УПЦ КП будуть кусати лікті, або ж і далі будуть волати про те, що Москва все купила і навіть всіх предстоятелів Помісних Православних Церков світу. Я б на місці представників УПЦ КП зараз не був би таким борзим, бо встановлення Помісної ПЦ може відбутись, але і вони ризикують опинитись за бортом, з таким підходом до справ. І це невеликий перелік трудів Вільної Волині Троль клімчуковий
Вільна Волинь до Архів Показати IP 1 Липня 2014 12:21
І до чого цей концерт?
А до Архів Показати IP 1 Липня 2014 13:50
попика московського яким вітром сюди занесло ? Таж інтернет від лукавого.
селянка до Архів Показати IP 2 Липня 2014 15:32
Ух! як ви все в купу звалили! Почали за "здравіє" закінчили за "упокой". Пам'ятники... Церкви... ви би якось розмежували, і пояснили простим обивателям: що ви хотіли сказати даним "вільним потоком свідомості"?
Українець Показати IP 1 Липня 2014 10:42
Тролі путінські зайорзали. Песта скоро.
иван Показати IP 1 Липня 2014 10:48
переходять яким порядком ? на танках-бронетранспортерах-уазах-камазах уралах тримаючи в руках гранати-втурпси-зурси і снайперські гвинтівки ? нема чого вже балакати кров вбитих-замордованих украінців на іх совісті давіть без пощади і полонених небрати :
Анонім до иван Показати IP 2 Липня 2014 20:59
От тут про кров вбитих-замордованих украінців https://www.youtube.com/watch?v=vPDeJZktS6I#t=76
Анонім Показати IP 2 Липня 2014 21:10
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus