USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Бойовий медик на псевдо Багіра з чоловіком та котом несуть службу у Волинській бригаді тероборони

10 Вересня 2023 08:36
Пані Анна служить на посаді старшого бойового медика у Луцькому батальйоні Волинської бригади тероборони. Жінка має позивний «Багіра», який «приклеївся» до неї ще за часів участі в Революції Гідності.

У цивільному житті Анна була тренером з танців, проте вранці 24 лютого 2022 року вони разом з чоловіком Володимиром (майстром тату) не роздумуючи пішли до військкомату і мобілізувалися до 53 об 100 обр ТрО , інформують у пресслужбі бригади.

Батальйон «Багіри» впродовж понад 100 днів – з початку березня і до середини червня 2023 року – успішно виконував бойові завдання під Бахмутом.

«Після всього побаченого на війну дивишся реалістичніше. Усвідомлюєш ціну майбутньої Перемоги. Розумієш, що за кожною відбитою атакою, а тим більше за кожним штурмом ворожих позицій, – наші втрати. Сумнівів у переможному для України закінченні війни немає жодних. Але для цього багатьом треба таки припиняти відсиджуватися на дивані перед телевізором, і ставати до реальної боротьби за свою державу», – каже Анна.

Читати ще: Зводив оселі, а нині мурує фортифікаційні споруди на фронті: у Волинській бригаді ТрО служить боєць на псевдо Муляр

А ще у бойової медикині «Багіри» є... чотирилапа бойова посестра – молоденька киця Марч (названа на честь «натівського» протоколу MARCH – алгоритму дій та надання домедичної допомоги в бойових умовах).

«Якось я подумала, що було б добре для психологічного розвантаження завести кошеня. А наступного ранку... почула настирливе нявчання. Мовляв, ось я – найкраща кандидатка на вакантну посаду бойового медичного кота!» – ділиться дівчина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus