USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська бригада тероборони отримала відзнаку від Зеленського

28 Липня 2023 12:13
Бойовий прапор 100-ї окрема бригада територіальної оборони відтепер прикрашатиме відзнака «За мужність та відвагу». Її вручив воїнам Президент України Володимир Зеленський на столичній Михайлівській площі, під стінами тисячолітнього Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Про це інформують у пресслужбі бригади.

«Вітаю весь особовий склад 100 обр ТрО з отриманням відзнаки «За мужність та відвагу»! Разом ми пройшли складний, але достойний шлях.

Впродовж року після широкомасштабного вторгнення захищали північні державні рубежі на рідній Волині. А з початку березня і початку квітня нинішнього року наші підрозділи успішно виконують бойові завдання на сході України.

Волинські тероборонівці за увесь цей час не здали ворогу жодної позиції. Навпаки – ми поступово рухаємося вперед.

Дякую кожному і кожній, хто забезпечує цей результат. І разом ми схиляємо голови, вшановуючи пам’ять наших найкращих побратимів, які повернулися з війни на щиті», – зазначив командир 100 обр ТрО полковник Руслан Ткачук.
Нагадаємо, цьогоріч у червні волинська бригада тероборони відзначила п’ять років із дня заснування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus