USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Брак кисню та небажання вакцинуватися: Ігор Палиця розповів, які питання влада має вирішити терміново

28 Жовтня 2021 09:58
У лікарнях знову закінчується кисень. Хоча з досвіду минулого року та за прогнозами фахівців було очевидно, що восени на нас чекає новий спалах ковідної статистики.

Ще два місяці тому голови облдержадміністрацій мали зібрати всіх представників медичних закладів і спрогнозувати потребу в кисні на цей період. Але цього зроблено не було. У результаті сьогодні кисень – це проблема № 1, йдеться у телеграм-каналі народного депутата України, лідера партії «ЗА Майбутнє» Ігоря Палиці.

Друге важливе питання – це вакцинація. Улітку ніхто цим не займався, окрім президента. У регіонах жодної агітації не було. Тільки зараз голови громад починають розповідати, що будуть усіх вакцинувати.

Що сьогодні мають терміново зробити центральна та місцева влади?

1. Уряд повинен якнайшвидше провести перемовини з виробниками кисню та налагодити безперервне постачання до лікарень навіть у тих областях, які не увійшли до «червоної зони».

2. Голови та депутати громад мають не тільки відкривати пункти масової вакцинації, а й активно агітувати своїх жителів. Розповідати про її необхідність, безпечність та давати відповіді на всі питання, які хвилюють людей. Але не маніпулювати! Оскільки деякі знавці сьогодні пропонують фінансове заохочення щеплень. Тоді давайте платити людям за все: що вони водять своїх дітей до школи, в дитсадки, займаються спортом.

«Політикам час припинити гратися в експертів із вакцинації. Останнє слово має бути за медиками. А вони одностайні: вакцинуйтеся», – зазначає Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2021 11:35
Якщо медики одностайні щодо вакцинації,то чому серед них такий низький рівень вакцинації ?
Анонім до Анонім Показати IP 28 Жовтня 2021 17:31
Не вакцинуйтесь,і у вас, як у невакцинованого, зявиться шанс все перевірити особисто.
Тому, що Показати IP 28 Жовтня 2021 14:29
знають щось більше, ніж нам озвучують...
Анонім до Тому, що Показати IP 28 Жовтня 2021 17:30
Невже чіпи ??? Ха ха ха, які придур*и... А реанімації повні невакцинованих.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus