USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Брат Єрмака продає посаду в Адміністрації морських портів України

6 Квітня 2020 14:23
«Плівки Єрмака» поповнилися ще одним відеозаписом, який стосується кандидата на посаду голови Адміністрації морських портів України (АМПУ).

Як повідомляє Ракурс, активісти оприлюднили бесіду начебто Дениса Єрмака — брата глави Офісу президента Андрія Єрмака з його знайомим Дмитром Штаньком, який вів приховану зйомку таких зустрічей. Співрозмовники обговорюють чергового кандидата на главу АМПУ й суму, за яку хочуть продати посаду, вони називають пошепки.

Відео було розміщене 6 квітня на Telegram-каналі д’Ермак.

Також з розмови випливає те, що є така опція як «зустріч з Єрмаком». Кандидати, які планують зустрітися з братом очільника ОПУ, повинні заплатити за це.

Визнач суму. Дивися, я просто так зустрічатися не буду, — чути на відео голос Дениса Єрмака.

Нагадаємо, САП відкрила кримінальне провадження за фактом можливого скоєння корупційних злочинів при призначенні осіб в органи держвлади після публікації записів, на яких фігурує брат очільника ОП Андрія Єрмака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
моряк Показати IP 6 Квітня 2020 15:17
Думаю, що вся ця історія мала місце, але зараз все це зятьмарить історія з короновірусом і всю забудуться. Далі Єрмамак прококоментує, що все це фейк, а набу, сбу, дбр ( пишу з малі букви спеціально), підтвердять це. Того депутата, що все це злив, зроблять крайнім, ще й вибачення попросить.
Корiнний лучанин Показати IP 6 Квітня 2020 17:52
По якiй цiнi дают i перелiк посад. Напишiть, можливо волтняни мають вiльнi кошти.
ага до Корiнний лучанин Показати IP 7 Квітня 2020 17:23
До ермака з таким питанням

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus