USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Брати Клички зустрінуться на рингу, якщо мама дозволить

23 Грудня 2009 10:44
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF/IBO/WBO Володимир Кличко заявив, що, можливо, проведе бій проти старшого брата Віталія, котрий володіє титулом у суперважкій вазі за версією WBC.
«Ми з братом не раз заявляли, що не хочемо виходити на ринг один проти одного. Ми пообіцяли мамі, що цього не робитимемо», - заявив Кличко-молодший.
«Одначе інтерес до нашого можливого бою дуже великий, уболівальники хочуть знати, хто є найсильнішим суперваговиком сьогодні, тому ми спробуємо ще раз поговорити з мамою. Якщо вона буде не проти, бій між братами Кличками стане цілком реальним», - додав він, повідомляє Утро.ua.
Нагадаємо, що українець Володимир Кличко зустрінеться з американцем Едді Чемберсом 20 березня 2010 року.
Раніше Віталій Кличко заявив, що наступного року він хоче провести поєдинки проти чинного володаря титулу WBA в суперважкій вазі британця Девіда Хея і проти колишнього володаря цього звання Миколи Валуєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
seal Показати IP 23 Грудня 2009 12:30
Чого не зробиш заради бабла!!! Але, чи варто? Цей бій був би безумовно цікавий в спортивному сенсі, але, на мою скромну думку, саме цим боєм брати перекреслили б свій позитивний імідж. Та й їх мати навряд чи піде на це. Гроші ж не основне!
stork Показати IP 23 Грудня 2009 14:32
Якщо вони вийдуть на ринг один проти одного в моїх очах вони впадуть. Більше за них вболівати не буду.
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 20:30
не думаю, що це потрібно. Можливо бій і був би цікавим, але не потрібно забувати, що рідні брати і заради грошей можуть легко домовитися між собою хто виграє. Вони просто зроблять шоу і все. А виграє Володимир, бо Віталій старший і на цій мажоній ноті напевне б завершив карєру, а для брата це сепер реклама, хоча вона йому і так не потрібна.
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 23:31
як може брат піти проти брата?!!! переможець піде з високопіднятою головою і гордістю, що він сильніший, а що лишиться переможеному? згадувати славне минуле і заздрити сильнішому брату. невже їм і без того грошенят мало?
seal Показати IP 24 Грудня 2009 15:46
До Юки. Ну, взагалі то, як виявилось, може. Та й прикладів цьому є немало. Чомусь відразу згадались Каїн і Авель. Дуже не хотілося б так думати про Кличків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus