USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кличко і Валуєв зустрінуться на рингу в травні

7 Лютого 2010 15:48
Поєдинок між українським боксером-важкоатлетом Віталієм Кличком та російським боксером-важкоатлетом Миколою Валуєвим, за попередніми даними відбудеться, 29 травня в німецькому Гельзенкірхені.
Про це інформує портал Boxingscene з посиланням на дані німецького таблоїду.
За даними німецького видання Bild, переговори ще триватимуть, можливо, ще декілька тижнів. Представники Кличка хочуть, щоб бій пройшов на «Шальке Арена», яка вміщує 61 тисячу глядачів.
В середині січня повідомлялося, що Валуєв відхилив пропозицію Кличка про бій, назвавши її несерйозною. Також повідомлялося, що промоутери російського боксера вимагають чотири мільйони доларів за бій з Кличком. Менеджери українського спортсмена вважають цю суму дуже великою.
Нагадаємо, переговори між менеджерами Кличка і Валуєва йдуть з середини 2009 року, коли Валуєв ще був чемпіоном світу за версією WBA (Всесвітній боксерській асоціації). З того часу росіянин провів один бій – з англійським боксером Девідом Хеєм. Англієць виграв поєдинок за очками.
Кличко, у свою чергу, 12 грудня 2009 року захистив титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) в бою з американцем Кевіном Джонсоном, – пише ZAXID.NET.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kozak Oleg Показати IP 7 Лютого 2010 16:21
Оце буде цікавий бій:) Думаю не я один чекаю цього бою, а вся Україна. Кличко надіюсь переможе, хоча чому надіюсь - майже впевнений, хоча і Валуєва недооцінювати не потрібно, але у Валуєва проблеми з технікою, він в основному бере своєю силою, а не технікою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus