USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Бро, твори добро!»: гурт «Фіолет» розчулив емоційним відео про українських героїв

30 Листопада 2020 20:12
Днями відомий український гурт «Фіолет» презентував відеороботу на пісню «БРО, ТВОРИ ДОБРО!» Це третій сингл з майбутнього альбому «DOMINO», вихід якого заплановано на осінь 2021 року.

«Попри універсальні посили пісні «БРО, ТВОРИ ДОБРО!», для нас вона в першу чергу – про героїв сучасної Украіни. У кліпі ми використали документальну хроніку за роки незалежності з обличчями і подвигами людей, що творили і творять історію нашої рідної! Це наш спосіб подякувати вам, справжні герої! Слава Україні!» – повідомляє гурт.
Читати ще: Популярний рок-гурт Фіолет вперше заспівав трьома мовами. Відео

Як зазначає фронтмен «Фіолету» Сергій Мартинюк, пісня важлива для гурту і месиджами, і емоціями: «Там багато мікроісторій людей, дякуючи яким Україна досі, попри всі несприятливі внутрішні і зовнішні чинники, незалежна і вільна».

Читати ще: «Привіт, дитинства місто»: гурт Фіолет презентував чуттєву пісню з майбутнього альбому

Музиканти називають цю пісню однією з найоптимістичніших і найжиттєствердніших зі свого репертуару. Вони прагнуть довести, що світле майбутнє України залежить від маленьких змін, рушійною силою яких може стати кожен з нас, пише 24 Канал.

«Це присвята всім хлопцям та дівчатам, які не боялися сказати своє ні обставинам, диктату влади, терору правоохоронної системи і комфорту персональної звичності. Це пісня-віра в наше завтра, в нас і те, що все в України вийде», – наголошують музиканти.

Читати ще: Про фізичне і психологічне насилля у сім’ях: ФІОЛЕТ презентував новий кліп

Обкладинкою нового синглу «Фіолету» є фото 15-річного громадського активіста Данила Дідіка, який став жертвою теракту під час Маршу єдності в Харкові у 2015 році.

Як відомо, рок-гурт «Фіолет» засновано у 2009 році в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фан Показати IP 30 Листопада 2020 22:28
Дуже круто! Респект!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus