USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Популярний рок-гурт Фіолет вперше заспівав трьома мовами. Відео

22 Серпня 2020 17:12
Популярна українська рок-група Фіолет, яка була заснована в Луцьку у 2009 році, випустила новий романтичний річний трек «Залишимось друзями». Фішкою цієї композиції є те, що вона заспівана трьома мовами – українською, білоруською та іспанською.

За словами музикантів, це одна з найбільш світлих пісень у творчості команди і дуже символічно, що вона побачила світ саме в ці непрості для України часи, інформує «РБК Україна».

«Латиноамериканські мотиви треку, мелодія і текст з’явились наприкінці минулого року, під час мандрівки в Барселону і ситуативних занурень у музику місцевих вуличних музикантів. В ті дні я працював над концептом нашого нового альбому, який, сподіваюся, буде музично наймультикультурнішим записом Фіолету. Імпульсивне народження пісні «Залишимося друзями» стало для мене знаком, що ми на правильному шляху», – розповідає фронтмен групи Сергій «Колос» Мартинюк.
Фіолет показали яскраве атмосферне відео на пісню «Залишимось друзями»

До речі, символічно, що вихід першої за останні шість років пісні білоруською мовою у творчості Фіолет збігся з протестними подіями в цій країні.
«Застанемся сябрамі» від Фіолет – дуже символічна пісня

«Пандемія стала випробуванням для кожного з нас. Тестом на людяність і мудрість. Для мене «Залишимося друзями» назавжди лишиться символом літа 2020-го, літа, в якому ми вчилися по-новому любити себе, світ і людей, попри всі зовнішні виклики і труднощі», – каже на завершення Сергій.
Так звучить «Залишимось друзями» іспанською мовою

Відзначимо, що зовсім недавно Сергій Мартинюк взяв участь у запису пісні «Я так не граю» з репертуару Asima – нового проєкту українського артиста Максима Савченка.

Літній хіт «Я так не граю» у виконанні Asima і Фіолет
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
" Показати IP 23 Серпня 2020 11:44
що вижу то пою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus