USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бруківку в центрі Луцька руйнують молоді екстремали?

11 Жовтня 2011 09:30
Лучани скаржаться на спортсменів-екстремалів, котрі, на їхню думку, руйнують нову бруківку на центральній площі міста.
Про це йшлося під час оперативної наради у Луцькій міській раді у вівторок, 11 жовтня.
Як доповіла начальниця відділу звернень громадян мерії Лариса Карп’як, останнім часом в групу оперативного реагування «15-80» телефонує чимало лучан, які скаржаться на велосипедистів та скейтбордистів.
«У вечірню пору та особливо у вихідні надходять дзвінки від лучан, які відпочивають на Театральному майдані, щодо вжиття заходів до скейтбордистів та велосипедистів, які виконують свої трюки поряд з пам’ятником Лесі Українці та драмтеатром, внаслідок чого вже пошкоджена плитка», – розповіла вона.
Працівники правоохоронних органів на скарги лучан не реагують, додала Лариса Карп’як.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Луцькавтодор Показати IP 11 Жовтня 2011 09:55
Бруківка виготовлена з порушенням технології, через те і пошкоджується (вночі кліпали - вранці клали, вона в середині розсипається), запитайте акуратно в будь-якого працівника Луцькавтодора
Є Показати IP 11 Жовтня 2011 10:11
Бояться!!! Всіх бояться!!! Своєї тіні бояться!!!
Віктор Показати IP 11 Жовтня 2011 10:14
Та якої ж якості та тротуарна плитка, якщо вона від велосипедистів і скейтерів руйнується? Велосипедисти кругом їздять і все добре, а в центрі плитку розбивають? Це просто бажання найти "козла відпущення". У мене є фотографії з 24 серпня - щойно покладена плитка була потріскана, надщерблена.. Вона зими не переживе - розсипеться. Грошики стирили, положивиши саму дешеву плитку, а тепер шукають на кого всі гріхи списати
1 Показати IP 11 Жовтня 2011 10:19
Коли цю плитку тільки поклали,то вона вже починала кришитись. На мою думку, вона не якісна, і без екстремалів пролежить не довго.
Віктор Показати IP 11 Жовтня 2011 10:38
ну вже зовсім смішно. Молоді люди за кордоном всі катаються також по бруківці. Це не якісна бруківка в цетрі Луцька(поляк з відкатом якість не зможе зробити)- факт.Ми повинні годитись тим ,що наші хлопці займаються спортом.А бруківка не вічна.
yari4ok Показати IP 11 Жовтня 2011 10:59
Прочитайте пост №23 місцевого форуму http://board.lutsk.ua/topic/92255-luck-sogodn-vdznacha-den-msta/page__p__1052434814#entry1052434814 та самі робіть висновки хто псує бруківку в луцьку! P.S. Робити треба якісно. Можливо самі пішоходи теж винні що бруківка сипиться по якій вони ходЯть!
e Показати IP 11 Жовтня 2011 11:01
Вона вже пошкодженою клалася. Через рік, після морозів і відлиг там половина буде зіпсована.
noname Показати IP 11 Жовтня 2011 11:15
Якщо така бруківка там була станом на 22.08, то що там робиться зараз? Треба терміново заборонити велосипедистів у центрі та тьоть на каблуках - то всьо вони! А ще краще - зробити як з камуфляжем - прийняти цілий закон.
Соня до noname Показати IP 11 Жовтня 2011 14:05
)))) 100% Одразу дві хороші справи - бруківка ціла і звільнені від мук жіночі ногі...
Р Показати IP 11 Жовтня 2011 11:17
Не треба чіпати тих підлітків. Нічого поганого вони не роблять. А де ж їм цікаво збиратись і "робити свої трюки"? Навпаки, треба підтримувати буь-які захоплення молоді, тільки б не пили, не курили,не крали, не вступали в секти.Збираються у всіх на виду, а не тиняються по підворітнях, а на Театральному майдані місця для відпочинку всім вистачить. Колишній бруківці вони щось не шкодили, чи може тепер всім в капці домашні перевзуватись, щоб по тій новій бруківці пройти?
Тетянка Показати IP 11 Жовтня 2011 11:17
пропоную при вході на театральний майдан видавати м"якенькі капці, а на підборах навіть не думати ходити по бруківці. те ж саме стосується візочників і мам з калясками!
Роман Показати IP 11 Жовтня 2011 11:28
Бруківку (справжню, якою вимощують вулиці у нормальних європейських містах) пошкодити важко, а от сороміцьку цементну плитку - легко. А що ж ви хотіли???
Заслужений будывельник Показати IP 11 Жовтня 2011 11:32
Це мені дуже нагадує епізод із солдата Швейка: Колись давно, ще за часів Марії Терезії, на військових складах теж тримали котів, щоб панове з інтендантства не мали змоги складати свою вину за шахрайства з обмундируванням на нещасних мишей. Проте цісарсько-королівські кицьки в багатьох випадках не виконували своїх обов’язків, і з цієї причини за цісаря Леопольда* трапилась навіть така історія: у військовому складі на Погоржельці за вироком військового суду було повішено шість кицьок, прикріплених до військового складу. Уявляю собі, як лукаво посміхалися тоді собі у вус усі ті, хто ловив рибку у тому військовому складі. Луцька мерія черговий раз рулить!!! Ганьба!
Андрій Лучик Показати IP 11 Жовтня 2011 11:33
...і взагалі нема чого Тетаральним майданом ходити, а то бруківка зношується!
Сергій Показати IP 11 Жовтня 2011 12:14
це імхо...велосипедист портить бруківку... яку поклали таку маєте... може бідний хлопчак роблячи свій трюк просто розбив не якісну бруківку..і караул велосипедисти паклюжать центр міста... тьфю позор...краще б підняли інше питання, а саме як підтиримати таких дітей. Бо тіки у нас навіть стовп може бути цапом відбувайлом.
kotyk Показати IP 11 Жовтня 2011 12:37
а я в цю неділю вже став свідком, як троє дядьків-міліціонерів прогнали скейтерів з майдану...
Я Показати IP 11 Жовтня 2011 12:50
От гади. Не чіпайте дітей, на якій підставі "дядьки міліціонери" їх прогнали, вони завжди там збирались і нічого протизаконного не роблять, мають право там кататись. Велике ТЬФУ в бік міської ради!
Роман Показати IP 11 Жовтня 2011 13:24
Бруківка ламається від велосипеда, який по ній їздить?.. Це маразм... Заважають екстремали - зробіть спеціально відведений для них майданчик і проблема буде вирішена. А взагалі, я тепер боятимусь в бєрцах ходити по Театральному - а раптом бруківка розсиплеться...)))
Лучанин Показати IP 11 Жовтня 2011 13:51
Ото читаю віші відгуки і диву дивуюся. Я рахую така розвага, як це роблять молоді люди жах. Ми відпочивали з маленькою онукою, а велосипедист,їхав задом наперід,точно як йому з головою не все порядку мало нас не збив. І ви рахцуєте, що це вони відпочивають, у поле їх виселити і хай там відпочивають -це по дикунськи. І правильно гнати їх в триї шиї з Театрального майдану, а як ми усі так почнемо їздити.Абсурд,дітей по задушують оманілі дикуни
Теж лучанин Показати IP 11 Жовтня 2011 15:10
До Лучанина.Для вашої маленької онуки на Театральному майдані є дитячий майданчик, там і відпочивайте,необов"язково ходити там де групуються скейтери і велосипедисти. Не вся ж площа має належати вам і вашій онуці. Це не їх в поле треба вивезти, а старих,занудних, вічно всім невдоволених бурчунів.
Діма Показати IP 11 Жовтня 2011 15:27
А чому б не зробити незалежної експертизи на цю бруківку, вона покаже чи якісно зроблена. Доречі, браковану продукцію (бруківку) також вкладають на майдані - що не повинно робитися. Взагалі, хтось щось контролює??? А давайте запросимо спеціалістів з Німеччини (ми ж Європейське місто) повірте, в них є чому повчитися.
Lexx_G Показати IP 11 Жовтня 2011 17:31
Звичайно... якісну бруківку так просто не зруйнуєш. А от облицювальна плитка парапету памятника і сходи драмтеатру.. без проблем пошкоджуються від падіння на них велосипедів (не від гуми, а від контакту з металом.. а це рама, падалі, шатуни, вилка). Оптимально... на мою думку, обладняння БМХ і тріал-парку в цетрі міста з вільним доступом туди всіх охочих. Я, звичайно.. погоджуюсь з тими хто говорить, що на Театральному майдані не місце для виступів випускників "естрадно-циркового училища",)) це як мінімум НЕБЕЗБЕЧНО, але разом з тим, звичайно, жодна плитка і бруківка не варта того, щоб дитина замість того щоб кататись по ній... буха б в під"їзді.. чи курила б в якомусь підвалі. Старшим представникам цього виду велоспорту пропоную зібратися і направити листа у мерію з купою підписів.. щодо влаштування вищезгаданого парку і якщо такого влаштовано не буде.. продовжуйте собі катати в центрі, звичайно зважаючи на людей, які там знаходяться... це однозначно не саме погане заняття для нашої молоді.
Заратустра Показати IP 11 Жовтня 2011 17:42
Маразм деяких лучан вражає. Дійсно, давайте заборонимо молоді займатися спортом, між іншим дуже ефектним і гарним. Нехай краще сидять там собі спокійно, п'ють і курять, а потім п'янючі лежать на новій бруківці. Повірте, німецьку бруківку важкувато розколоти спеціальною машиною для порізки (сам пробував).
Lexx_G Показати IP 11 Жовтня 2011 17:52
Додам... А де ще кататися скейтбордистам.., як не по хорошому, гладкому, міцному покриттю біля входу у Палац учнівської молоді.. чи Драмтеатру... Реально НІДЕ.... ((( Аналогічно.. проїхатись в потоці автомобілів, навіть знаючи ПДР початківцю-велосипедисту НЕРЕАЛЬНО !!! От і маємо... БМХ на Театральному, Скейт біля ПУМу, початківці-велосипедисти на тротуарах.. об"єднує їх те, що вони всі не у тих місцях, які мали б бути відведені для них, а саме велодеоріжки... скейт і БМХ-парк... Радує лише.. зайнятість дітвори, здоровий спосіб життя і його пропаганда.
! Показати IP 11 Жовтня 2011 18:20
От і не чіпайте їх, хай катаються. А коли будуть для них відведені і обладнані спеціальні місця, тоді і можна буде про щось говорити. Мені особсто подобається, як молодь там катається - життя вирує.
Завбрук Показати IP 12 Жовтня 2011 01:23
А от у сквері "міст побратимів" бруківка як нова! Це мабуть надали її міста побратими!
Businka Показати IP 12 Жовтня 2011 12:09
Повністю підтримую Lexx_G!!! Нещодавно відвідала чудове місто Івано-Франківськ, і місцевий парк (та частина, що біля озера) обладнаний спеціальним майданчиком для велосипедистів і скейтбордистів. Підлітки збираються туди зі всіх районів, вивчають нові трюки і все таке інше... Але саме головне , вони нікому не заважають!!! Мами з колясками в одній стороні, вони в іншій . Всім добре і всі щасливі. А у нашому місті, що не має достойного місця для цього майданчику, чи коштів???
Kokos Показати IP 12 Жовтня 2011 17:19
В нашого міста, як і в України, мізгів нема.
иии Показати IP 14 Жовтня 2011 08:40
" давайте загородимо як верховну раду..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus