USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Британія готує українських спецпризначенців для звільнення Криму, – ЗМІ

31 Липня 2023 10:27
Британські війська готують елітну українську бригаду спецназівців, щоб вивести російські війська з ладу та звільнити Крим до Різдва.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє видання Daily express.

Понад 2000 українских солдатів прибули у віддалений район Дартмура для участі в спеціальних навчаннях. Джерела кажуть, що вони сформують вістря атаки під час вторгнення.

Операція передбачає: удари з повітря, суші та моря. Українські спецназівці будуть використовувати техніку для підриву і паралічу російських військ.

Навчання проводиться в бойовому таборі в Окемптоні, графство Девон, який закритий для всіх інших військових частин та представників громадськості. Тренування пройде під наглядом 42 королівських морських піхотинців. Воно включає в себе класичні марші, групові атаки ротних командос з використанням бойових патронів в нічний час.

Тренування зосереджене на використанні гнучкої тактики НАТО, щоб допомогти українським військам «сформувати поле бою», перш ніж завдати удару в саме серце ворога.

Джерела зазначають, що успіх залежатиме від власної здатності українців швидко адаптуватися і долати труднощі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Липня 2023 15:11
Дякуємо. Це надзвичайно цінно переймати досвід тих, хто протягом восьми десятиліть приборкали Ірландську Республіканську Армію
Перемагає технологія до Анонім Показати IP 1 Серпня 2023 10:04
Яка мала авіацію, артилерію, танки, крилаті ракети і людський ресурс більш ніж в пів сотні мільйонів юнітів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus