USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Росіяни в Криму панікують через майбутній контрнаступ ЗСУ, – ISW

4 Квітня 2023 08:38
Росіяни у тимчасово окупованому Криму стурбовані через контрнаступ Збройних сил України. На захопленому півострові триває оборонна та матеріально-технічна підготовка.

Аналітики Інституту вивчення війни звернули увагу на супутникові знімки, які оприлюднили 1 квітня.

На знімках чітко видно, що армія РФ побудувала оборонні лінії вздовж наземних ліній і логістичних вузлів, у тому числі поблизу Армянська, уздовж E105 на південь від Чонгара – 34 км на північний схід від Джанкоя, уздовж траси E97 біля Філатівки – 8 км на південний схід від Армянська, біля Воронцовки – 20 км на південь від Армянська і вздовж пляжів Євпаторії.

Російські окупанти в Криму готуються до оборони, зокрема ворог зводить фортифікаційні споруди і змушує риє окопи між населеними пунктами Ішунь і Воїнка.

Крім того, загарбники на тимчасово окупованому українському півострові будують нову військову частину. За даними партизанського руху «Атеш», російське військове будівництво в Євпаторії триває на повну.

Також з’явилася інформація, що росіяни в Криму агітують строковиків підписувати контракти із збройними силами РФ для участі у війні проти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus